@Wohnmobilist_2
Voor € 29,20 voor 2 personen zonder elektriciteit, te duur maar met constant zoemend licht uit het transformatorhuis. Ik kan niets zeggen over de AdOns die mogelijk bij de prijs zijn inbegrepen, omdat ik ze niet heb gebruikt.
De plaats is nog steeds een bouwplaats. Let op, alleen online reserveren mogelijk, eenmalig betaald, geen geld terug. Prijzen totaal overdreven. Mijn indruk, vuile plek en helemaal te duur. Goedkoop € 19,95 oneffen en zanderige grond. Plaatsen die verder van de wasplaats liggen, kosten 34 € per nacht en meer. Betalen kan alleen via een ingewikkelde online site en alleen per bankoverschrijving. NEE BEDANKT
Als uitwijkplaats als de groot camperplaats vol is, perfect voldoende. Naar het centrum binnen 10 minuten met de fiets. Tip voor het eten van vis: vraag naar het restaurant "Zur alten Schlosserei". Eventjes wachten, maar de vis is heerlijk en grote porties.
Grote camping met een prachtig meer. Zeer goede fietsmogelijkheden in de omgeving. Het restaurant serveert heerlijke gerechten. Zeer vriendelijk en warm welkom. Brood service is uniek. Buns worden rechtstreeks naar de mobiele huis gebracht.