@Woodpecker68
- Volkswagen Transporter Anders
- 2023
- Volkswagen
- Buscamper
Sfeervolle camping aan een riviertje. Vriendelijke eigenaar en ook vriendelijke bediening in de receptie/winkeltje/koffiehoek. Prima en schoon sanitair. 20-30 minuten wandelen tot het idyllische plaatsje Monschau. Voor ons zeker een plek om nog eens naar terug te gaan!
Prima en nette camperplaats naast de camping en het hotel/restaurant. Nieuw en zeer net sanitairgebouw. De plaatsen zijn niet erg ruim/breed. Stroom is incl., prijs per nacht € 41 all in, hond gratis. Het eten in het restaurant is erg goed (redelijk aan de prijs) en er is een shop in het hotel/restaurant voor o.a. broodjes.
Fijne camping aan mooie grote (zwem)vijver, grote plaatsen en ook wat vaste plaatsen, erg vriendelijke eigenaar/beheerder, goed en modern sanitair, stroom € 4 p/nacht. Helemaal prima!
Camperplaats op een schitterende locatie met prachtig uitzicht. Erg vriendelijke mensen die ook het prima nabijgelegen restaurant uitbaten waar je (ook) heerlijk kunt ontbijten. De prijs voor camper, 2 personen, stroom en toeristenbelasting is € 40 p/nacht. Dat is fors maar voor 1 nacht op doorreis hadden we het er graag voor over. Kort gezegd: schitterende locatie, prima voorzieningen, goed restaurant, supervriendelijke eigenaren & forse prijs.
Top, prima, uitmuntend! “Kost wat maar dan heb je ook wat” zeggen ze wel eens. Dat geldt zeker voor deze camperplaats die tegen de bijbehorende prachtige camping aanligt. Alles is prima geregeld; alles voorhanden/incl. voor € 35 p/24uur (behalve gebruik van het zwembad; tegen € 5 bijbetaling) Aanrader!!
Een heerlijke en betaalbare camping om te verblijven. Het is een drie sterren camping maar ze krijgen er van ons vier. De plaatsen zijn ruim, schaduwrijk, sanitair is netjes, wat ouder en altijd schoon. Er is een groot terras (deels overdekt) met zeer goede en betaalbare horeca/keuken. Het is een camping waar vooral Italianen komen op een enkele verdwaalde Duitser, Deen of Nederlander na. Wij vinden dat wel prettig en komen hier regelmatig terug!