@Wosilo
- 1983
Wat een schande! De camping werd aangekondigd als open, maar bleek in werkelijkheid gesloten. De camping zag er van buiten erg verwaarloosd uit; ik betwijfel of hij ooit nog gebruikt zal worden. Omdat er maar een paar campings in dit deel van Slowakije zijn, moest ik verhuizen naar Košice en mijn reisplannen wijzigen.
Een zeer mooie en verzorgde camping met in de koudere maanden de mogelijkheid om gebruik te maken van het zeer schone en verwarmde sanitair van de naastgelegen camping. Let wel op, als u tijdelijk uw parkeerplaats verlaat, kan het gebeuren dat de achtergelaten spullen door wat gepeupel worden gestolen, maar dat is niet de schuld van de exploitant. Tip: Bezoek de kranen in de Tister Bauernmoor.
Hier 2 nachten doorgebracht. Locatie is prachtig. De plaats is eenvoudig en de sanitaire voorzieningen kunnen verbeterd worden, maar zijn schoon. Er is maar één regel, en dat zijn geen regels behalve gezond verstand. Er is een kleine winkel in de buurt waartoe de exploitant van de locatie toegang verleent met zijn identiteitsbewijs. Daar wordt uitstekend zuurdesembrood aangeboden.
Over de kwaliteit van de site kan ik helaas geen uitspraken doen, maar ik vind het onmogelijk dat de site op 18 maart 2023 als "open" vermeld stond bij Campercontact, maar eigenlijk gesloten was. Ik wil bij het plannen van een reis kunnen vertrouwen op de informatie hier bij CC.