@Wout-en-Margje
- Carthago Tourer
- 2014
- Ander
- Integraal
7 juli hier aangekomen, ging al een camper achteruit, wat blijkt: betaalsysteem is stuk, stond geen enkele camper op deze mooie plek. Gebeld met nummer wat er op staat, beetje onduidelijk gesprek, maar het was ‘kaputt’ en dat was het.
Lozen grijs water en toilet legen kan hier niet meer. Van een aardige meneer die bij de mispelboom stond hebben we begrepen dat de huidige CP gesloten zou worden , misschien dat er op een andere locatie wel een nieuwe CP gerealiseerd kan worden. Hopelijk gebeurt dat, prachtig plaatsje en klooster
2023
Camperplaats en alles in de nabijheid afgesloten van 20 t/m 24 september i.v.m. Rallye van Llanes
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

Bij aankomst op de cp moet dus eerst een sleutel halen. op het infobord staan 2 adressen: Zum Fass van 11.00 tot 15.00 uur en toerist info 10.00 tot 17.00 uur. Bij Zum Fass krijg je GEEN sleutel voor stroom/water. Deze twee locaties staan totaal los van elkaar. Buiten de genoemde tijden kun je hier niet overnachten. Het is een vreemde constructie.
2020
Heel aardige gastvrouw, lekker mee kunnen kletsen. Geeft veel informatie wat te kunnen doen. Prijs voor camper is gezien de voorzieningen waar gebruik van gemaakt kan worden aan de hoge kant.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2018
Prima Camperplaats en netjes onderhouden. Würzburg slechts 6 km op de fiets langs de Main. Enige nadeel is de weg die achter de camperplaats loopt, maar na 22.00 uur weinig verkeer meer. Voor ons een prima plaats om nogmaals te staan.
2017
Wij stonden hier 19/20 februari. Het is een prima plek. De laatste trein vertrok om 20.30 uur en de eerste de volgende dag om 6.30 uur. Ze geven totaal geen overlast. Het dorpje Altglashutten is klein maar heeft goede restaurants. De skipiste is op loopafstand van de cp en was drukbezocht. Voor een overnachting kun je kiezen: 12 uur €5.-, 24 uur €10.-