@WouterPel
- 2018
- Hobby Toskana Exclusiv Anders
- 2010
Gezellige plek met mooi schoon sanitair. En betaalbaar.. met park en groen, lekker wandelen met de hond.
Sitecode: 20691
gezellige camping met 2 loslopende geiten en honden bij de receptie, voor zover we weten zit de elektra in de prijs. schone toiletten en douches. Brood voor morgen al betaald. Helaas geen tv vanwege de bomen, dus een keertje vroeg naar bed. Blij dat we een plekje hadden, verderop alles vol ivm carnaval.
Fijne nieuwe camping, ook voor caravans. veel wateraansluiting dus makkelijk. Wel open en wat afgelegen, we hadden veel wind maar ook zon. Fijne jongens die behulpzaam zijn met alles. Wel snel lauw water, dus op tijd douchen. Verder prima plek.
prima plekvoor overnachting, wel zelf alles meenemen voor ontbijt etc. winkels beetje te ver.
perfecte plek voor doorreizen, heerlijk gegeten bij t restaurant capitainerie. goedkoop gratis elektra etc.
prettig verblijf, helaas geen brood te krijgen. rustig plekje goedkoop, 12.50 pass étappes. perfect begeleid door Nederlandse stem in automaat.
was gewoon open en vol, maar we waren op tijd!
perfecte camping, goedkoop schoon vriendelijke eigenaar. met ASCI waar om wordt gevraagd 16.90 inclusief stroom water etc. komen zeker terug!
Fijne grote plek, jetons kopen a 4.20 voor 4 uur stroom ook voor water etc. jammer ook omdat we 5 munten gekocht hebben en na 3 munten de stroom ophield. nieuwe gekocht en betaald in de ochtend helaas jetons op!
prachtige camperplaats, vriendelijke eigenaren. mooi schoon sanitair, komen ook zeker nog eens
prachtige camperplaats met goede WiFi, ww staat vermeld op t sanitair gebouw. alles nieuw en uitnodigend. Via aanuitnet de elektra en achteraf ook de entree(bankafschrift). gemakkelijk per 24 uur te betalen per pin. Vlakbij t centrum
met omwegen gevonden, mooie plek met verharde ondergrond. douche is muffig, maar prima en ruim. elektra wat ingewikkeld maar ook gelukt met de code en een lieve Franse mevrouw. mooie omgeving aan de rivier. prijs 2 pers. 24 uur elektra 12,72
Fijne camping, waren hiervoor de 2e keer, was weer ff zoeken naar t sanitair, maar prachtig. schoon en heel ruim. vlakbij t strand, wel ff pasje vragen bij de receptie voor t hek, anders loop je een stuk om, honden op t strand heel fijn, goedkoop met ACSI pas 16 euro nog wat. komen zeker terug.
Fijne ruime camping, hier voor de 2e keer, ruime plek en goedkoop 17,75 2 pers + elektra. vlakbij t strand. Fijn met t hondje. Hele aardige en vriendelijke lui bij de receptie, mochten zelf een plek uitkiezen!
Fijne camping met niet zo grote plekken voor de camper. maar genoeg ruimte. 18 euro inclusief 7 kw. valt mee. op de fiets naar Puerto Mazarron voor inkopen en markt op zondag en heerlijke restaurants op de pier bij de jachthaven, heel betaalbaar 15 euro ong. pp
Fijne camping met flinke plekken wij hebben dubbele plek gekregen voor 18 euro inclusief 6kw. gedateerd sanitair maar wel schoon, belangrijkste voor ons dan! vlakbij zee
sanitair uit t jaar nul, wc zonder brillen douches gezamenlijk dames/heren kapotte beschadigde deuren, 34 euro met hondje, veel bomen moeilijk met schotel.
Fijne camperplaats, prachtige douches toiletten. muntjes voor elektra 1 euro voor 2 kwh. helaas probleem met onze Senseo, dan moeten alle stekkers eruit. dus geen koffie savonds bij tv. Misschien nieuw app. kopen? verder blijven we nog een dagje
verplicht 2 dagen nemen, geen nkc korting. daarvan wisten ze niet hoe t werkte. geen computergebruik, dus ouderwets kaartsysteem. drassig, kleine douches, maar Deventer is een.leuke stad. Goed uitlaatgebied voor de hond is een pré voor ons.
mooie camping veel extra's voor kinderen etc. masr 77.50 voor 2 dagen
reservering 5 euro? hond 3 per dag, staat niet vermeld! douches dames niet schoon het was wel druk,dus daardoor misschien.? kleine korte plekken voor camper. wel gras er bij.

We kregen vanwege geen andere campers en in een industrieterrein, een unheimisch gevoel bij deze plek. Dus weer weggegaan en naar Evreux gereden. Beter.
verlaten plek 2 euro per uur stroom erg duur, maar 1 stroompunt.
mooie camping, alles prima geregeld, kwamen.onverwacht 30 dec konden 1 nacht blijven maar optie op nog een nacht. Gisteravond op de deur geklopt, toch nog 1 nacht erbij, geweldig. mooi sanitair 18 euro met ASCI kaartje
wat krappe plek, dure elektra (5 euro), wel geweldig bij t strand waar de hond, op mag. toch een pro voor ons. Gezellig terras bij de ingang waar je lekker kunt eten etc. gedateerde schone sanitair!
camperplaats met alle benodigdheden, voor een schappelijk prijsje. ik moet de volgende dag naar t vliegveld, 10 min. verderop, dus prima. ook uitlaatplek voor de hond om de hoek.
prima camping, schoon sanitair! niet ver van t strand. 4 dagen gestaan
mooie camping, brede plek oké voor campers. grote douches schoon
heel belangrijk dat je alle drie de bonnetjes bewaard, de code is persoonsgebonden!
fijne camperplaats, aardige hulpvaardige eigenares.
heerlijke groene camping en camperplaatsen, voor de tv een COAX kabel mee, voor prima ontvangst
wat een herrie snachts van de vrachtwagens en schreeuwen de chauffeurs etc. echt een afrader! je staat op een parkeerterrein hutje hutje, snel wegwezen
leuke camping met mooie verzorgde plaatsen. met pontje naar de overkant waar t centrum van Grou is, schoon ruim douchegedeelte. echt een aanrader!
Sitecode: 72079
Mooie camping met bushalte voor de deur, wel erg rustig. Om 8.00 de bakker voor de deur met vers brood. Mooie douches en toiletten.
prima plek, vlakbij t centrum, wel een beetje krap voor 10 campers.
Sitecode: 72079
We waren hier om 14.30, helaas is de receptie pas om 18.00 open, maar de poort open, dus alvast een mooi plaatsje gezocht voor de camper. Ziet er mooi uit
Mooie ruime camping met heel leuk stadje dichtbij, keurige ruime plekken
Mooie grote plekken, wel verkeersgeluiden, maar 't groene gras, maakt veel goed. Prijs ongeveer 20 euro incl water en elektra!