@Xatina

8m
Fiat
Integraal

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Oké voor één nachtje. Deze industriestad is nogal saai, meer een doorreisstad. 's Avonds voelen auto-aanbidders zich er thuis.

Zeer mooie centrale locatie, rustig. Moderne V / E

Goede locatie, je bent snel bij de Blautopf, klooster en oude stad. In de late namiddag wat onrustig door de sportfaciliteiten. Stille Nacht. Parkeerplaats was vol, maar er is een grote weide als alternatieve plaats 8 € Buitenlandse toiletten ontbreken in corona-tijden sowieso, je hebt je eigen bij je

Geweldige plek, aardige operator. Corona heeft toiletten en douches gesloten. Maar dat zou voor mobilisten geen probleem moeten zijn, ze hebben alles aan boord. Prijs ok. U kunt vele kilometers fietsen :-) Station 800m afstand. Kom opnieuw.

Als tussenstop naar het zuiden OK. Sanitaire voorzieningen schoon. Straten een beetje luid.

Niets bijzonders, sanitair gebouw werd vernietigd. Betalen met de Keditkarte vereist geduld. Als een tussenstop voor een nacht OK.

Mooie grote kampeerplaats. Schoon sanitair. Vriendelijke bediening. Een goede stop voor een west-oost tour.

Zeer mooie plek, geweldige locatie. Eigen toegang tot het strand. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten. Winkelen / markt in de directe omgeving. Schoon sanitair. Vriendelijke bediening. We komen terug Alles was in orde.