@Yfenjo
Camping is netjes onderhouden. Ligging is mooi, vlakbij het strand. Sanitair voldoende, 5 minuten douchen, 5 kronen. Minpunten: geen mogelijkheid voor lozen grijs water ( 17 km verderop op bedrijventerrein). Geen broodjes service. Wasmachine 15 kronen.
Fijne camping. Sanitair zeer schoon, wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De camping is zeer geschikt voor kleine en oudere kinderen.
Voor een nacht te doen. Sanitair zwaar onvoldoende. Bezoek aan Vezelay zeker de moeite waard. Prima aan te lopen vanaf de camping.
Nette, eenvoudige camping. Ruime plaatsen. Sanitair voldoende. Leuke fietsroute langs het kanaal.
Sitecode: 19132
Een heerlijke camping om de vakantie te beginnen. Je voelt je altijd welkom maakt niet uit wanneer je aankomt.
Sitecode: 20090
Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Schoon sanitair, rust en ruimte, uitstekend geschikt voor kleine kinderen. Een aanrader!
Sanitair was erg vies, haren en uitwerpselen aan de muur van het toilet. Meerdere deuren van het sanitair konden niet op slot. Bij de plaatsen een put naast de kraan met de lucht van een open riool. Eens maar nooit meer, al was het gratis.
Sitecode: 19132
Wat een heerlijke camping! Wij zijn 4 nachten gebleven. Ruime plekken, veel privacy. Sanitair voldoende. Iedere dag voor 20 uur brood bestellen bij de receptie, andere ochtend wordt het bij de bakker in het dorp gehaald. Op zaterdagavond was er een Griekse avond voor de locale bevolking en de camping. Heerlijk gegeten voor 14 euro p.p. Hoe laat je ook aankomt, op deze camping ben je welkom!
Keurige camping voor een overnachting als je op doorreis bent. Vriendelijke beheerder. Sanitair schoon. Ruime plaatsen. Prima prijs, kwaliteitverhouding.