@Ytie-en-Jelle
- 2020
Superleuke camping aan de Lot! Wij waren hier in april, het was nog rustig. Lekker gegeten in het restaurant. Echt een aanrader, zowel voor kort als lang verblijf! J&Y
Wij hebben hier van 1-3 april gestaan. Het is een prachtige plek in het mooie Friese landschap. Met uitzicht op de Ee hebben we echt genoten. De plekken zijn mooi ruim en aangelegd voor campers, zeker handig wanneer het weer nat is. Het sanitair is top en de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Dicht bij Dokkum, dus voor ons ideaal als uitvalsbasis naar familie. Wij komen zeker nog eens terug.
Echt een hele mooie Agricamping. Mooie ruime plekken tussen de olijfbomen. Onze plek had zelfs een groot zonnedoek voor extra schaduw. We hadden alle ruimte want het was in deze periode heel rustig. Schone toiletten en douches. Wanneer alles vol staat zijn het wel wat weinig maar daar hadden wij nu geen last van. Vriendelijke receptie, spreken goed Engels. Wij hadden lekke band met fiets en die werd ter plekke gemaakt voor 7 euro. Top!!!
Echt een geweldige plek! Vriendelijke eigenaren, schoon sanitair, prima zwembad met ligstoelen... Aanrader!
Mooie en grote camping, maar rond deze tijd is alleen het camper gedeelte in gebruik. Perfecte lokatie voor een dagje naar San Marino, zeker een aanrader. Je kunt ook goed naar Rimini voor een dagje zee en strand. De camping heeft erg schone sanitaire voorzieningen.
Beetje jammer. Gebeld of er plek was, zou geen probleem zijn, er was plek genoeg. Bij aankomst half uur later was de camping vol.....
Heerlijk rustige plek op loopafstand van het Lago Maggiore. De prijs kwaliteitsverhouding is dik in orde. Alles is aanwezig zelfs gratis wifi. Wij hebben hier 2 nachten gestaan.
Heerlijke camperplaats. wij stonden lekker aan de haven, veel ruimte. Het sanitair was ook prima in orde. Wij komen zeker nog eens terug.
Mooie locatie met heel ruime plekken. Mooi schoon en goed sanitair. De camping is dicht bij MTB routes. Je kunt dus erg mooi fietsen in de omgeving. Top locatie.
Helel mooie kleine camping. Veel groen en genoeg schaduw. Sanitair is mooi schoon en goed onderhouden. Top. Voor de bier drinkers....de Molenhorst heeft eigen kleine brouwerij en het bier is alleen te koop op de camping. Staat koud in de koelkast, wat wil je nog meer.
Wat een prachtige camperplaats! Veel privacy op elk plekje door de aangebrachte beplanting. Echte aanrader!
Heel rustige camper plaats. wij stonden met nog 4 andere campers op het veld achter de schuur. er zijn geen voorzieningen alleen water, afvoer en chemisch toilet. wifi was erg goed.. dichtbij een mountainbike route dus dat was positief. goed genoeg voor een of 2 nachten.
Dit is een heel mooie camperplaats. wij stonden aan het strand en hadden erg mooi weer. toilet gebouw was nieuw en schoon. voor zo'n grote CP is een gebouw wel weinig. zorg wel dat je een extra stroom kabel mee neemt. je hebt wel wat meters nodig voor sommige plekken. wij hebben genoten ook omdat er een lekker restaurant bij is op loop afstand. wij komen zeker terug.
leuke en erg rustige camping. Erg vriendelijke eigenaar. Sanitair is wat verouderd maar wordt aantal keren per dag schoon gemaakt. wij stonden op het grote veld tegen de bomen, lekker rustig met veel schaduw.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan met heerlijk weer. Het is een erg rustig gelegen camping, alles zag er erg schoon uit maar helaas konden we door de Corona beperkingen er niet gebruik van maken. Er was wel warm water voor de afwas beschikbaar. We werden erg vriendelijk geholpen en je krijgt een uitgebreide welkom map met heel veel info. Deze mini camping is zeker een aanrader.
Mooie camper en schone plaats. 10 minuten wandelen en je bent op strand. Ruime plaatsen en erg stil. Het was nu bijna vol dus in hoogseizoen zal het wel dringen zijn voor een plaats. Goed en schoon sanitair.