@YvetteDuijnkerke
Mei 2026
Wij hadden van tevoren, vanwege het pinksterweekend, een plekje gereserveerd. Bij aankomst bleken alle plekken vol. In goed overleg met de havenmeester mochten we onder het kantoor van de havenmeester staan. Echt een VIP plek met zicht op de jachthaven. Dank daarvoor! Het sanitair is onlangs vernieuwd en ziet er prachtig en schoon uit! Kortom een aanrader. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Ga hier niet naar toe!! Wij vonden dit een spookplek. Het is een heel groot terrein, maar wij stonden er bijna alleen. Dat gaf ons geen veilig gevoel. Het sanitair is in een erbarmelijke staat. Het zwembad wordt ook niet goed onderhouden. Er dreef schimmel/alg in het water.
Een fantastische agriturismo op 10 minuten fietsen van Lucca. Wij kwamen hier voor de tweede keer. We werden vriendelijk ontvangen met een glaasje huiswijn. Dit keer mochten we zelf onze plek uitzoeken en stonden heerlijk aan de rand van het grasveld. Het sanitair is school en voldoende aanwezig. Het zwembad is klein, maar prima om even af te koelen. Een aanrader is het ontbijt. Mooie fietsroute naar Pisa (30 km).
Ideale camperplaats als je Milaan wilt bezoeken. Ruime plaatsen. Sanitair is aanwezig (2 wc's en 2 douches) en schoon. Het agriturismo heeft een leuke boerderijwinkel. Op slechts 10 minuten lopen van de tramhalte waar je met tram 3 of 15 binnen een half uur in harte Milaan staat. Een aarader
Rustige camping. Bij aankomst mochten we zelf een plek uitzoeken. Het meeste sanitair is verouderd, maar over het algemeen schoon. De nieuwe unit aan de ingang heeft moderner sanitair. Het mooie dorpje Neuf- Brisach is om de hoek.
Wij hebben de eerste nacht van onze camperreis deze zomer vlak bij huis op deze mooie camperplaats gestaan. We werden gastvrij ontvangen. Het sanitair is zeer schoon. Een aanrader, wij komen zeker terug. Een fantastische plek dicht bij huis.