@Yvonne209
- 2020
Wat een prachtige plek en wat een service gericht eigenaar. Geholpen bij het rechtstellen van onze camper en toen onze camper motorpech had is het door dezelfde eigenaar opgelost. Hier komen we zeker nog een keer terug.
Wat een lieflijk nostalgisch camperplekje bij een oude watermolen. We zijn gastvrij ontvangen door Fleur en Cor. Een aller aardigst Nederlands stel die ons uitnodigde om ter verwelkoming een wijntje of biertje te komen drinken. Zeer gezellig. Als je van nostalgie houdt dan is dit plekje zeer aan te bevelen. Wel is het handig om van te voren even te bellen omdat de eigenaren niet altijd aanwezig zijn. Er is plek voor 1 à 2 campers.
Wat een geweldige leuke camperplaats. we hebben er 5 dagen gestaan. Een hele vriendelijke beheerder. Sanitair is verouderd maar is oké. Op de fiets is het gezellige oude centrum op 8 min. Leuk levendig plekje waar je mensen allerlei sporten ziet doen. Wij werden zelfs uitgenodigd om ook mee te doen met sporten 🤩. zeker een aanrader.
Sitecode: 20398
Leuke camping maar de prijs kwaliteit verhouding is echt veel te hoog. Op de app Campercontact staat een bedrag van € 16,50 (camper 2 pers. Incl. Toeslagen) maar wij moesten op 8-6-2023 € 25,80 betalen. De eigenaar zei nog dat het om deze tijd nog een speciale prijs was. Wat moet je dan in het hoogseizoen betalen? En we hadden een ACSI-kaart.
Voor het eerst waren we op deze camping en het is ons heel goed bevallen. Prima plaats die we zelf mochten uitzoeken. Goed onderhouden camping en Schoon sanitair. Leuk terras voor een gemoedelijk samenzijn en hele Lieve behulpzame eigenaren. Alles prima in orde daar. Zwembad, pizzeria en hamburgertent aan de overkant van de weg. Wij komen zeker terug