@ZuBoDi

2008

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Officieel zijn er 10 camperparkeerplaatsen aan de linkerkant van het parkeerterrein. Langere parkeerplaatsen dan aan de rechterkant. De hele rechterkant is verboden. We hebben dit verduidelijkt. Het grote verbodsbord geldt voor alle parkeerplaatsen. Links daarvan is een parkeerverbodszone, met uitzondering van campers. Alleen geschikt tot 8 meter.

Ik kan me alleen maar positief uitdrukken.. het is een parkeerplaats met een bijtelling. Veel kritiek komt voort uit verwachtingen van bijna een camping. Wij zijn er graag

Sitecode: 19155

Rustig, veel ruimte ook voor grote campers >10m, afvalwater goed bereikbaar met XXL, vers water 1,50 euro per 100L in perfecte kwaliteit, muntje voor water aan de balie van het buitenzwembad ca. 350m over de kleine spoorbrug, Pamplona centrum met buslijn 17 heen en terug ca. 10min rijden. Bushalte ongeveer 350 meter na de brug aan de linkerkant. In augustus is er nog plaats genoeg voor meer campers. Buitenzwembad open van 10.00 - 21.00 uur met meerdere aan/uit mogelijk...

momenteel gesloten ... reden onbekend

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

goed voor een haven in het midden. XXL-voertuigen hebben moeite om binnen te komen. goed als alternatief.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Nieuwe plaats sinds februari 2019. Goede V + E. Reis van 0830 tot 2030, later gesloten. Zeer goed voor doorvoer en service. Baker in de ochtend. We zijn na 1 nacht .. maar had goed kunnen blijven.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer populaire plek aan het einde van het jaar. Al volgeboekt vandaag, 19 december 2019. Velen waarderen deze parkeerplaats tijdens de vakantie. Weinig kans dit jaar zonder voorbehoud tot januari. Ontwijk naar Velez en La Coleta.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Jan 2019 De nieuwe Carrefour in Los Patios is weer open. Geen VE beschikbaar. De parkeerplaats aan de achterzijde wordt getolereerd voor campers om te staan. Als alternatief in 2 km rijden naar het Sacaba-strand, waar er veel ruimte op het strand is zonder VE.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

December 2018. Kerstmis en Nieuwjaar volledig overboekt. Aankomst mogelijk vanaf ongeveer 5 januari. De ruimte biedt veel en is daarom erg populair. We waarderen de geweldige VE-unit en het douchestoilet. Personeel erg vriendelijk .. maar kan nauwelijks meer ruimte bieden ... Alternatieve 1 km parkeerplaats, het heeft gratis parkeren op de zee.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Juni 2017. Niet langer schoonwater en toilettenlediging ter beschikking. Grijs water afvoer in de vloer nog mogelijk

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We parkeerden vijf dagen hier en onze 9m Womo afgeschaft de ingang gemakkelijk. De plaats is eenvoudig, maar praten met de groundsman zal binnenkort ook duidelijk dat vooral de plek voor Madrid bezoeken wordt gehouden. De Fz kan veilig maar over het algemeen in Madrid op zoek naar dagen stehen..wer voor de vrede heeft iets gepland. Ons was meer dan genoeg als een veh-poort en Ver-beschikking.