@Zwaantina
Een fijne week gehad in de winter op deze camping. 40 jaar geleden waren we hier ook. ik had nog folders uit 1986. Die heb ik bij de receptie afgegeven. vonden ze erg leuk. Jammer dat er op de eindrekening dan een extra bedrag van € 20,00 staat, omdat we 2 uur te vroeg waren aangekomen. Ons plekje was al vrij.
Wat een mooie, camping. Met alles wat je nodig hebt. wij waren hier eind september, dus lekker rustig. Maar in het hoogseizoen zal het wel erg druk/massaal zijn. Ik was hier 60 jaar geleden ook met mijn ouders. Zo lang bestaat de camping dus al.
Stukje rijden vanaf de snelweg, maar dan heb je ook wat. Ruime plaatsen op het gras met uitzicht op de heerlijk ruikende gele koolzaadvelden(in april) Aan het eind van de CP wandel je via een smal pad zo de Middeleeuwen binnen.
Een heerlijk, rustige camping. Je hoort de vogeltjes fluiten en in de verte de koeien loeien De vriendelijke campingbaas begeleide ons naar onze ruime plaats.
Mooie camping. Lekker rustig, toe wij er waren, begin september. Het zal hier in het hoogseizoen wel erg druk zijn met kinderen. er is veel te doen voor kinderen. Wij waren voor een camper en 2 volwassenen € 38,00 kwijt. De prijs van € 26,00 klopt dus niet.