@Zwanenburg1959
- 2005
- Carado
- 2019
- Alkoof
Een van mijn favoriete plekjes alles goed voor elkaar ! Niet in een rijtje maar leuk verspreid alles goed voor elkaar en voor 1 persoon leuk geprijsd ik kom zeker terug Zwaantje
Mooie camping met leuke Boerderijwinkel ziet er allemaal super uit ! Jammer dat ik geen wifi had en ook bijna geen telefoonbereik ! verkeerde veldje Maar super netjes allemaal
Heerlijke plek om te staan je moet zelfvoorzienend zijn maar het nieuwe sanitair gebouw is bijna klaar ! Mooie omgeving je kunt er fantastisch fietsen de weg is overdag wat hoorbaar maar niet irritant ‘s nachts heel rustig ik kom hier zeker terug plekje om te onthouden Zwaantje
Mooie camperplaats ruim opgezet perfect eten in restaurant ook goed en betaalbaar door drukte moet je iets langer wachten maar het heerlijke eten maakt dat goed ! aandachtspunt je bij de losplaats van chemisch toilet zou de kraan iets hoger zetten langere slang ivm salmonella toiletgebouw is super in orde op zich verdient jullie camperplaats een 10
wat een heerlijke camperplaats een toppertje kom zeker terug
Fijne plek je kunt heerlijk douchen en water pakken ! stroom betaal je naar gebruik ! fijn dat je nu je wc kunt legen jammer dat het zo hoog is je kunt er wel iets voor zetten maar die wc is best zwaar en het legen is moeilijk zo ! dat is jammer de pijp stukje afzagen zou een oplossing zijn ! kom zeker terug
op deze camperplaats moet je zelfvoorzienend zijn stroom wc legen en water aanwezig ! Je staat vlak naast het bos er is een top restaurant je kunt geweldig fietsen en wandelen ! De weg is druk maar niet storend en S nachts geen last van ! Eigenaren super vriendelijk ik kom hier graag terug alleen al voor het top restaurant!
Hier een aantal dagen door gebracht wat een heerlijke verzorgde camperplaats rust ruimte ! Hele ruime plaatsen niet het visgraat gebeuren ! Topplaats heerlijke asperges gekocht en verkopen nog andere streekproducten! sanitair en verzorgingsplaats ook top . Je kunt alle kanten op fietsen wandelen en door hun fine tuning word ie nog mooier ! Gaat tot de top 10 van Nederland behoren een Aanrader !!
wat een mooie verzorgde plek super sanitair en gratis wasmachine en droger ter beschikking ! Vlak aan een leuke boulevard met winkels en terrasjes strand op loopafstand bij het hotel mag je gebruik maken vande bedjes op strand en het zwembad top !! je betaald iets meer maar krijgt er ook meer voor zelfs fietsen !!!
De camping is wat verouderd maar knus en gezellig sanitair super schoon je zit bij alles in de buurt strandje winkels terrasje en restaurants! En kunt met de boot naar Dubrovnik . Eigenaresse spoot zelfs mijn ramen schoon toen ik weg ging wat een service .plekje om te onthouden
Helaas de prijs voor deze plek is veels te duur de eerdere reviews niet in acht genomen €40,- en dan nog met je wc-rol naar toilet moeten lopen ! Mooi strandje dat is er en lekker zeewater maar deze prijs is veel te hoog !! Voor wat er geboden word hij beweerde zelfs €80,/ te vragen over paar weken nadat ik zei blijf maar 1 nachtje kon er ineens s avonds 1/3 van de prijs af voor de volgende dagen ik sla deze camping over !!
de camping op zich is mooi toiletgebouw super ! om met de camper op je plek te komen best moeilijk ivm de bomen en hoogteverschillen als je vlak bij strand wil staan moet je behoorlijk klimmen naar het toiletgebouw ! de restaurant s waren nog niet allemaal open het seizoen begint pas na half juni Makarska is een erg mooie plaats met mooi pad om langs het strand te fietsen of te lopen ! Omgeving is super mooi camper langer als 7 mt niet te doen
leuke camping met ruime plaatsen de boompjes moeten nog wat groeien met wijds uitzicht en een fantastisch Paasontbijt ! Alles aanwezig super warme douche alles netjes schoon en verzorgd en leuke recreatie ruimte met streekproducten te koop Fantastisch om hier te fietsen kom zeker terug Zwaantje
Jean Marc Jan en Floor doen er alles aan om het je naar de zin te maken ! met electrische fiets kun je heerlijk fietsen met de bus goed toedoen naar Albi lekker zwembad super schoon sanitair leuke plek om terug te komen
Hele mooie prachtige camperplek dicht bij de winkels in de dorpskern! Alles super voor elkaar 👍🏻Mooie omgeving om te fietsen! Een plek om te onthouden!
Het is echt onwijs gezellig bij Betty en Andre! Mooie camperplek, goede WiFi, schoon sanitair en alles aanwezig!! En 's avonds gezellig koffiedrinken met de andere camperaars! Leuk om te fietsen niet ver van de winkels. Gewoon een plekje om te onthouden en terug te komen! Margriet
Het is simpel netjes en schoon. Leuk uitzicht over de weilanden en je kunt er heerlijk fietsen; gewoon goed vertoeven en hele lieve vriendelijke mensen. Een plek om terug te komen!