@addens-durivou
- 2015
we stonden hier eind augustus 2024 betaalde 58,00 per nacht. het strand was weg geslagen door een storm dus met je stoeltje of in het water staan, of op de kiezels. Restaurant heel vriendelijk personeel en lekker gegeten. Vanaf september 25,00 euro per nacht.
Sitecode: 20274
mooie kleinschalige camping erg verzorgd. behulpzame eigenaren. heerlijke grote schaduwrijke camperplek. Eten was ook lekker, gezellig gekletst na afloop met de eigenaar. Veel last van muggen gehad, heb zeker 15 plekken opgelopen ondanks de Deed en lange broek en lange mouwen. joan
Hebben hier met Pinksteren gestaan. Behulpzame eigenaaresse , de nieuwe CP stonden in de schaduw. Mochten in de zon staan cp 5 maar wat vermeld moet worden is dat er veel last van muggen is en een klamboe voor langere tijd een aanrader is. gezellige familie camping
Hier 1 nacht gestaan vriendelijk ontvangst alles netjes en verzorgd pizzeria nu niet meer open wel de broodjesservice. veel plekken en ook grootte plekken. Joan
Hebben hier in half september 5 nachten gestaan. leuke in grootte variërende plekken. Je kan aan het strand staan,wat meer beschutte plekken. Het is best een grote camping met restaurant afhaal supermarkt zwembaden. Ik denk dat het in het hoogseizoen hier erg druk is,maar nu is het heerlijk vertoeven. Dankzij de 26 graden nog steeds. Joan
in september 3 nachten gestaan aan het strand prima camping vriendelijke eigenaresse. Met de camper konden we niet door de tunnel, zijn 3meter 5 cm. zijn door vrienden die daar stonden geholpen om er te komen. Leuk en gezellig dorpje met alles erop en eraan. joan
Sitecode: 41937
mooie camping uitzicht over zee vriendelijk en behulpzaam personeel. het restaurant is erg goed hebben er heerlijke kabeljauw gegeten en Argentijnse steak. kort strand en meteen diep niet geschikt voor kleine kinderen maar er is ook een zwembad dus voor ieder wat wils Joan
Dure plek 47,50 naast een vuilwater loospunt,waar iedereen zijn BBQ en fietsen schoon spuit en ook nog parkeerplaatsen zijn.
we hebben hier 2 nachten in november gestaan. mooie locatie,vriendelijk ontvangst. heel mooi toilet en douche gebouw,super strak en schoon. Het eetcafé komt het eten bij de camper brengen. was erg lekker. we hopen hier nog eens op het terras te zitten als corona voorbij is. Joan
Zijn hier op doorreis geweest in juli 2018. De camper app had ons door een heel nauwe doorgang geloosd. Na 2 x steken konden we net de hoek om ! Mooie plekken schaduwrijk en heerlijke douchen en ook nog eens heerlijk gegeten op de camping en bediend door vriendelijke mensen. Om nog eens terug te komen .
Geweest op doorreis juli 2018 Zwembad is voor aan de weg bij de ingang. schaduwrijke plekken maar veel vliegen mijn medereiziger is gestoken door een Horzel dus op passen! Het eten stond niet in verhouding met de prijs we voelde ons in de maling genomen. Erg mooie omgeving
kwamen om 13:30 uur aan en moesten inderdaad tot 15:00uur wachten. vriendelijke ontvangst door personeel. Het was een vrij kleine plek op grote kiezels dus wel een kleed neer gelegd. Weinig vertier in de avonden dus op de fiets naar de boulevard voor een hapje en drankje, het eten was allemaal erg lekker. Joan
Zijn in juli 2018 op doorreis geweest. Erg vriendelijk ontvangen ,mochten zelf een plek zoeken aan de buitenkant van een groot veld.Heerlijke hamburger gegeten .
Super gezellige camping, lekker eten, grote plekken. Goed naar de afslag kijken anders heb je een smalle aanrijdroute die niet alle campers kunnen doen