@ajmve
Camperplaats nu van Pass'etapes (Camping-car Park) 43 plekken. Kosten zijn €12,00 per 24 uur inclusief stroom. Langs de rivier loop je zo naar het centrum.
om de verplichte Kurtaxe te betalen hoef je niet meer zoals nog op een bord staat aangegeven naar de Touristinfo in het centrum. Deze kan je nu gewoon aan de betaalzuil betalen. Dan kiezen voor Kurabgabe. Kurtaxe is €3,00 p.p
De naam van de Parking is Ruesses. Betaalzuil nog steeds buiten bedrijf.
Sitecode: 92019
Handig: op de website wordt aangegeven hoeveel vrije plekken er op dat moment zijn.
zorg voor voldoende muntgeld. Parkeerticketautomaat accepteert geen betaalkaart of bankbiljetten.
Sitecode: 19206
prijs is nu SEK 275 voor een plek op de camping. Camperplek (geen electra) buiten de camping SEK 150 inclusief gebruik sanitair op de camping. Camperplek buiten de camping zonder gebruik faciliteiten SEK 100. Leuke camping op berg met in de nabijheid recreatiegebieden.
leuk om via de strandpromenade naar Uddevalla te wandelen en dan met de rondvaartboot vanuit Uddevalla weer terug te gaan.
ook heel fijn: een plek om af te wassen.
super sanitair, uitgebreide gemeenschappelijke keuken en verblijfsruimte. Je betaalt wel de hoofdprijs. Wij waren 430 kronen kwijt. Wellicht zit er prijsverschil in de verschillende plekken, dat weet ik niet. Wij hadden een strandplek.
Sitecode: 72041
Mooie camping. Restaurant is er niet meer (wordt verbouwd?). Wij kregen leeftijdskorting (ouder dan 60) en korting met CKE-kaart (betaal je de ledenprijs).
zie voor juiste prijzen de website.