@anjaharry
Mooie plek was donker; dus onoverzichtelijk en drassig waardoor ik onze camperbus niet in het gras wilde plaatsen,maar kon de bus gelukkig op de parkeerplaats kwijt wat overigens een prima plekje was voor 3 nachtjes wc waren schoon en een keurige warme douche. mogelijkheden om een uurtje de sauna te huren is er ook. een heerlijke plek om bij te komen,keurig en sfeervol. vriendelijk personeel! Maar de ruimte mag wat ons
19-9/21-9 .Zeer fijne camperplek zeer netjes en schoon en lekker rustig erg leuke eigenaren lekkere douche ruime plaatsen met gras er naast we komen zeker nog xje terug ,misschien een tip of zo een rekje met boeken je je onderling kunt ruilen of strips en of dvtjests maar een ideeën, groetjes Anja&Harry Engels
een heel fijne plek om te vertoeven prachtig uitzicht,met een heerlijke rust. alles keurig,de douche-wc units zijn lekker verwarmd in dit seizoen. de koelkast met een biertje ed zijn zeker een pluspunt. wij,fam Engels,komen hier graag terug.
zeer hartelijk ontvangen door de eigenaar, zeer mooie plek ,mooie omgeving prima sanitair, wou nog wel ff zeggen dat de douche heerlijk was maar voor de schone kleren die nat worden tijdens het douchen kan er misschien klein schermpje geplaatst worden ,verder prachtig
2 dagen geweest hele vriendelijke eigenaresse zeer behulpzaam ,keurige sanitair lekkere douche, geen groote camping maar redelijk te doen wij waren er met een camperbus ,nadeel vond persoonlijk dat de prijzen erg hoog waren 34,00 per nacht incl belasting, heel mooi uitzicht op de camping.
een hele belevenis om op gerli's camp te staan. superaardige mensen,restaurantje waar je wat kan eten.of ijs halen ziet er goed uit,alhoewel wij ons eigen prakje hebben gemaakt veel vaste staplekken die niet goed onderhouden zijn. prima doorgangscamping
wij zijn bij jullie geweest het was ijskoud maar wat hebben jullie een super leuke plek ,erg leuke vriendelijke mensen ,mn start acu was leeg van de camera werd gelijk gevraagd of ze konden helpen lukte niet helaas ,anwb erbij maar moest nwe acu in ,eigenaar belde hoe het was afgelopen zn leuke vent ik bel wel ff rond zei hij en ja hoor rij maar ff achter mij aan zet ik jullie daar af bij de plaatselijke caperdealer fantastisch bedankt .
hallo beste familie leuke plek we zijn een nacht bij jullie geweest de douche was heerlijk,maar er zijn zeker wat verbeter puntjes zoals licht bij de afwas tafel en misschien overdekt met een dakje er boven,en misschien toch de het sanitair vaker schoonmaken want het rook niet erg fris ,verder prima.
nette camperplaats, maar eigenaar is niet erg vriendelijk ,we stonden verkeerd ,en hij was erg boos en niet voor rede vat baar zeer slechte ervaring voor ons nwe camperaars.