@annibo
- Ford transit Rivera
- 1993
- Ford
- Alkoof
we hebben weer een heerlijk lang weekend gehad voor ons is dit steeds een favoriete plek waar we graaf terug komen en de eigenaren zijn altijd vriendelijk .
afgelopen nacht gestaan een plek om zeker nog is terug te komen nog lang niet alles gezien
voor ons is dit een favoriete plek hebben er al een paar x gestaan genoeg wandel en fiets mogelijk heden en lekker eten in la cantina de gril is echt een aanrader daar
wij hebben hier vorige week 2 nachten gestaan zeer mooie plek en schoon sanitair leuke buurd genoeg te zien komen zeker nog is terug
Sitecode: 102080
wij hebben hier 1 nacht gestaan vriendelijk ontvangst schoon sanitair en heerlijk rustig aan t water
een mooie plek in een mooie omgeving genoeg te doen cafetaria waar we lekker gegeten hebben sanitair en voorzieningen niks op aan te merken en een gezellige eigenaar plek waar we zeker nog is terug willen komen
wij hebben hier 1 nacht gestaan een zeer net sanitair gebouw vriendelijk ontvangst mochten we weer is in deze hoek komen dan gaan we zeker terug
zeer mooie en rustige camperplaats zeker de moeite waard
Fijne verharde plek leuk fietscafe aardige mensen en genoeg te zien voor te fietsen of kijken in omgeving de moeite waard om terug te komen
wij hebben hier 2 nachten gestaan en zeker een aanrader alles aanwezig en schoon nog lang nie alles gezien willen zeker nog een x terug .heel leuk om de buffels van dichtbij te zien maar ook alle andere dieren .