@arkan

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie plaats,maar daarmee is alles gezegd, geen enkele manier om grijs water te lozen en enkel een vat om de wc in uit te gieten is niet meer van deze tijd....

mooie plaats, perfect om te wandelen, verder niks te zien. wel lawaai van de ophaalbrug wegens het zware verkeer. ook niet geschikt voor grote campers , daar is de andere plaats beter voor.

camperplaats is op zich perfect, maar jammer van de mentaliteit; volgens reglement stoelen zo plaatsen dat men niet rechtstreeks op elkaar ziet....?, opmerking gekregen dat ik aan de andere kant van de camper bezig was tijdens het 'ontbijt'!, anders perfecte plaats, zeker met kinderen (zwembad)

super plaats,heel erg verzorgd, zwembad dichtbij,wel jammer geen enkele horeca, anders Vijf sterren

rustige plaats, alles is voorhanden wat een camperaar nodig geeft,wel jammer dat het zwembad niet open was...., normaal iedere dag van 12 tot 19 uur ...

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

heel goede camping, zeker met de positieve hulp van Sven, die overal een oplossing voor geeft, ideaal voor wandelaars in de mooie natuur .

ideale camperplaats, alles wat je nodig hebt, dikke pluim voor de eigenaars!

ideale camperplaats, rust, wandelmogelijkheden in de bossen met zijn vele herten, prachtige omgeving met mooi uitzicht, broodjesservice, veel plaats rondom de campers,en bovenal vriendelijke uitbaters!!

goede maar zeldzame plaats,hou ze aub proper zodat we dit lang kunnen gebruiken

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

hele mooie,goede plaats,eigenaar weet waar hij mee bezig is,bij deze alle succes met jullie eerste klas camperplaats !!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Net terug van een weekendje 'Vleteren',hele goede ervaring op deze plaats,rustig,broodjes op het gevraagde uur en een mooie streek om te verkennen en te ontdekken een plaats om terug te bezoeken

Een locatie beoordeeldongeveer 11 jaar geleden

we zijn hier geweest op 20 12 2014 mooie plaats om te staan maar het dorp was compleet verlaten,geen bakker of andere winkel die open was,wel prachtig strand en mooie natuur,meer moet je eigenlijk niet hebben