@armand65

2014

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Deze gratis plek is vrij rustig. je hoort de vrachtwagens wel passeren, maarvalt mee. Triberg en de waterval zijn wel 2,5km hier vandaan en niet 1km zoals in andere review aangegeven

Rustige plaats bij een eetcafé. Sanitair is helaas gesloten en je kan nergens je grijs water of toilet kwijt. Heerlijk wandel en fietsgebied

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camperplaats aan het water. Maar als campereiziger wil ik mijn uur van aankomst zelf kunnen bepalen en dan 24 uur blijven staan. Nu mag je niet voor 14uur binnen en moet je om 11uur weg. Dat is meer voor een camping, maar toch niet voor een camperplaats.

25€ voor een parking. zonder voorzieningen.

Gelegen aan een zeer drukke straat met veel nachtlawaai. Mainz is eigenlijk het bezoeken niet waard.

Is een parkeerplaats met ruime plekken voor de camper. Ook bij ons de helft gereserveerd waarvan enkele niet kwamen opdagen. Vlakbij een mooi wandelgebied. Op 5 min. wandelen van een bakker waar je ook heerlijk kan ontbijten

Vriendelijke ontvangst. Het sanitair is proper, maar niet meer van deze tijd. Plaatsen zijn enkel geschikt voor kleine campers. Wij betaalden voor camper met 2 personen zonder stroom 204 Kuna voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

zeer smalle plaatsen. Het sanistation is betalend. 8€ is teveel, tenzij je er permanent staat zoals een enkeling. deze noemt zich de toezichter en ziet toe dat je geen 5cm over het lijntje staat.

Mooie plaats aan het water. Jammer dat sommigen (of zelfs de meerderheid) hier gewoon een week blijven staan. Camperplaatsen zouden max. 48uur mogen gebruikt worden. Als je langer wil blijven ga dan naar een camping.

automaat werkt enkel met munten en wie heeft nu 15€ aan munten bij. wij zijn op zoek gegaan naar een alternatief

Verzorgde en goed ingerichte camping met ruime plaatsen. Het sanitair verdient een 10. wij hebben op 28 augustus voor 2 nachten 79€ betaald.

Vriendelijke ontvangst, maar veel te duur. Sanitair is het woord niet waardig.

Camperplaats is helemaal klaar. Rustige plaats op 150m van de bakker. Je hebt inderdaad blokken nodig. Stroom is niet gratis en vrij duur (4€ voor 8 uur)

Rustige plaats met alle voorzieningen en wat een onthaal TOP

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie camperplaats met alle voorzieningen. Sanitairgebouw is nog niet helemaal klaar en de capaciteit (2 douches & 2 toiletten) lijkt ons te weinig. Je kan de faciliteiten, restaurant en tearoom, van het hoofdgebouw ook benutten. Broodjes bestellen kan aan de receptie. Supermarkt op 100m.

goed uitgeruste locatie vlakbij Dresden. leuk is dat men voor 80€ je MH met de hand wast en waxt. Na 19uur gaat de poort dicht en kan je er wel niet meer in of uit.

Al de voorgaande beoordelingen kloppen. Je moet wel voor de sleutel van de sanitaire ruimte 20€ borg betalen. In het weekend krijg je die alleen maar terug als het restaurant open is. Dus moesten we blijven tot 17 uur.

na 900 Km reizen is dit een top halte. Rustig. Alle voorzieningen en een prachtig uitzicht

Een rustige camping. Internet aan het onthaal werkt niet of nauwelijks. De dag dat wij hier waren was er geen broodjesservice.

Sitecode: 19491

Goede camperplaats met alle voorzieningen (behalve stroom). Ik weet niet of het mag, maar wij hebben gedoucht op de camping. Nantes (en vooral île de Nantes) is zeker de moeite waard. In plaats van het openbaar vervoer te gebruiken kan je vlakbij de camperplaats ook een stadsfiets voor 1€/dag huren.

Wij hebben hier 14€ voor 2 nachten betaald. Van hieruit kan je met het gele treintje naar Villefranche (waar parkeren bijna onmogelijk is). Schitterende wandeling door de Carança-kloof.

Sitecode: 1947

Top locatie. Je komst 's morgens toe in Gavarnie, betaalt 12€ en hiervoor kan je dan in het dorp parkeren en 's avonds iets hoger rijden (1,2km) naar de camperplaats.

Goede camperplaats en dankzij de inbegrepen navette de ideale plaats om La Rochelle te bezoeken

schitterende camping met alle voorzieningen. goede uitvalsbasis voor enkele prachtige wandelingen in het natuurpark, waarbij je de eerste hoogtemeters overwint met een 4x4 taxi.

goede plek om te overnachten, maar meer ook niet. Het dorp was niet ons ding

Goede en gratis camperplaats met sanitair en gratis water. stevige wandeling van ongeveer een uurtje tot de ingang van het chateau. Klein winkeltje met brood in het dorp (200m).

Mooie en rustige camperplaats met zowel zon als schaduwplekken. Op 20' wandelen van het centrum. Naast de camping waar je 's morgens brood kan kopen.

Aankomst maar mogelijk vanaf 14.00 uur. Niet erg campervriendelijk. Omdat we geen 2 uur wilden wachten zijn we naar Cadzand gereden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooi en rustig. Alles is voorhanden. Ideaal als vertrekpunt voor heel wat fietsroutes.

superlocatie in klein zwitserland. een camperplaats waar je niet het gevoel hebt op een camping te staan maar wel met allr voorzieningen

Alle voorzieningen voor maar 5€. Zelfs met douche en toilet. Wat wil je nog meer.

Sitecode: 42048

Superlocatie en uniek in België. Rustig gelegen in de westhoek langs het fietsroutenetwerk. Eigenaars die met passie hun camperplaats uitbaten. Top

Rustige locatie aan het water met zwemmogelijkheid. Wij hebben 100 kronen in een envelop gestoken. Hiervoor krijg je enkel een toilet en kan je je water lozen.

Unieke camperplaats in het bos en aan het water. Alle voorzieningen en elke plaats heeft een kampvuur. Prachtig kano- en wandelgebied.

Mooie en verzorgde plaats aan het water. maar helaas ook aan een zeer drukke weg. Wifi in het restaurant.

Rustige plaats aan de jachthaven met alle faciliteiten. Zeer proper sanitair. Winkeltje met brood en restaurant op 100 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Sitecode: 20243

mooie camperplaats. zo vind je er niet veel in België. vanaf Juli is er een nieuw Sanistation

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

verzorgde en rustige camping. Je moet wel een lange stroomkabel voorzien. sommige plekken zijn 40m van een aansluiting verwijderd

Sitecode: 20258

Eerste indruk was chaotisch en overvol. Maar alles is aanwezig en goed onderhouden. Gratis wifi als je twee nachten blijft.