@arnejudith
- 2023
perfect om een nacht te staan als je op doorreis bent. Groot terrein, Op 6 minuten van de snelweg, rustig en veilig!
Prima plek op loopafstand van zee. Hulpvaardig personeel, geen warm water voor afwas, douchen 1 euro voor 3 minuten. Douche niet echt schoon/verouderd. Tijden van 18.00 tot 18.00 uur.
Op zich een prima plek. Toilet en douche (met douchegordijn) redelijk schoon. Handige pichnicktafels, schoon water tappen, vies water lozen en toilet lozen mogelijk. Veel hinder snachts van geluid snelweg. Op de fiets naar Koper erg handig.
De leukste gratis camperplek tot nu toe! Direct aan zee, met strandbarretje met toilet en buitendouche. Tijdens een biertje drinken je telefoon opladen. We hebben er 4 dagen gestaan. Hier komen vooral locals zonnen en er staan in het hoogseizoen ongeveer 20 campers verspreid over het terrein. 's Nachts kon je het raam gewoon open laten, we voelde ons er erg veilig!
Sitecode: 12045
Mooie plek voor als je op doorreis bent. Op loopafstand verschillende restaurantjes en winkels. Wij stonden er vrijdagnacht met ruim 20 campers. We hadden een rustige nacht!
Echt een camping voor wandelaars. Lastig om er te komen met een grote camper, we reden ruim een uur over de bergpas. In de ochtend nergens toiletpapier in de damestoiletten, douches waren prima, wij betaalde 51 euro boor 1 navht met 2 personen en een camper.
Dit is misschien wel de mooiste camping waar wij hebben gestaan. werkelijk geen enkel minpunt kunnen ontdekken. Een hele vriendelijke eigenaresse, wat een leuk mens! Het sanitair is werkelijk prachtig en superschoon, camperplekken groot en vlak. Dorpje op loop/fietsafstand. Op de camping is een overdekte picknickplaats, koude drankjes en ijsjes voor schappelijke prijzen. eigenlijk 6 sterren!! Bedankt voor deze mooie plek!
op zich een mooie locatie aan het water. geen last gehad van geluidsoverlast van de trein of camping. de beheerder is inderdaad behoorlijk onbeleefd en ging flink tekeer omdat onze camper een waterspoortje achterliet.
superschone en mooie plek! sanitair is nieuw, mooi en schoon. supermarkt in de buurt en makkelijk om met het ov naar Venetie te gaan. online noeken is goed geregeld, dagelijks bezoek van personeel, erg behulpzaam.
Hele relaxte sfeer en vriendelijke eigenaresse. Heerlijk gegeten....en gedronken! zelf gebrouwen wijn en likeurtjes! (ook te koop) Toiletten en douches schoon en nieuw, zwembad om af te koelen. Zelfs een transfer retour naar Ravenna werd geregeld voor €3 pp. Voelde zo veilig dat we de deur van de camper niet eens op slot deden als we weg gingen. Hele fijne plek om Ravenna te bezoeken. Dankjewel!
mooie en rustige camper/caravanplaats. prima sanitair. alles inclusief(stroom,douche,water etc). beveiligd dmv afgesloten toegangshek
Mooie rustige camping midden in het groen. Het sanitairgebouw is echt heel mooi en schoon. Op de fiets ben je in 15 min in het centrum. gezellig kroegje naast de camping waar je ook kan eten.