@avitelli
Geweldige camping, bovenop de weg naar de veerboot. Sanitair is beter aan de achterkant van de camping. Wees voorzichtig met lage voertuigen, sommige plaatsen hebben een flinke helling naar de plek toe, we hebben onze achterkant flink beschadigd bij het op- en afstappen.
Deze is nu volledig open en ook de toiletten zijn open. Het lijkt erop dat er veel renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd en dat sommige nog moeten worden afgerond. Het was erg druk toen we aankwamen, want er stonden ook auto's geparkeerd.
Geweldige locatie aan het meer. Kom er al jaren, site onder nieuw management, zeker een afname in de netheid van toiletten aan de achterkant van de site.
Locatie geweldig, plaatsen super krap, zelfs voor Italiaanse begrippen. Mooi zwembad en restaurant, behulpzaam personeel. Duur voor de grootte van de plaats.
Het bovenste gedeelte heeft weinig schaduw. Ik vond het moeilijk om contact met ze op te nemen om een plek en een tafel te reserveren in het restaurant (wat het beste deel van de site is - geweldig eten!). Toiletten en douche waren schoon, maar waren eenvoudig, met het licht dat vaak uitging en slechts één douche. Het zwembad is klein en ligt vrij ver van de plaatsen aan de andere kant van de weg. Google en de bus-app geven onjuiste informatie over de bushalte - het is 25 minuten lopen - het centrum is niet gemakkelijk te bereiken.