@bali1962
- 2012
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 101932
Ruime plaatsen, geen voorzieningen. Je kan je camper plaatsen waar je wilt. Okee voor 1 overnachting.
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Dit is puur, rust, stilte, sereniteit. Wat genieten we hier! Prachtig en eenvoudig. Meer moet je niet hebben als natuurliefhebber.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
De sanitaire voorzieningen zijn niet goed. Sta je te douchen is alles kletsnat. Inclusief kleding, schoenen, etc. Kan veel beter. Voor de rest mooie omgeving. Vriendelijke bediening aan de receptie voor een schappelijke prijs. Wij betaalden 19.20 € voor een grote plek zonder elektriciteit.
de hele tijd krankzinnig geblaf van honden. nooit meer!!!
we hadden graag nog wat langer blijven staan. martin en audrey, jullie zijn zeer gastvrije uitbaters van deze mooie camperplaats. prachtig uitzicht op het dorpje, mooie omgeving. een plaatsje om te onthouden als we terug komen naar Spanje, en ff de drukte van de kust willen vermijden. toppie!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

als die honden s'nachts hun bek houden hier in de olijfboomgaarden, is het hier een prima plek. een keer, nooit meer!!!
prachtige locatie, 720 graden zicht op de Sierra in de omgeving. leent zich uitstekend voor wandeltochten, paardrijden, alsook lekker zwemmen of niksen. alles is voorzien, van sanitair tot zelfs drankjes aan de bar. zeer vriendelijke gastvrije uitbaters van zowel de cp als de b&b. een paradijsje om zeker terug te komen.
een bijzondere camping op 876 meter hoogte. dorpje op wandel en fietsafstand. vriendelijke eigenaar. rustig gelegen. de baan stoort niet. s'nachts muisstil. zeer goede sanitaire voorzieningen. alles kraakproper. mooie omgeving. naast de camping ligt een restaurant. helaas was het gesloten toen wij er waren. super!!!
deze camperplaats is sinds een tijdje betalend, via camperparkpasje. vanaf 10 € p/nacht. zeer mooie, rustige plaats. met stroom en alle voorzieningen. jammer dat de plaatsen in de volle zon liggen. wij waren hier op een dag dat het 35 graden was. dan is het bloedheet in de camper.