@bert-claudia
- 2015
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

nu voor de 3e keer hier het blijft een pareltje van een plaats
een plekje waar we.zeker.nog eens terug zullen komen. mooi om te fietsen en de Duitse plaatsen emmerich en kleve op fietsafstand
4 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

wauw wat een mooie camperplaats, ruime afgebakende plaatsen met aan alle kanten een wijds uitzicht en de zonsondergang doet eer aan de naam vd camperplaats sanitaire voorzieningen keurig netjes je kan zien dat het door camperaars is opgezet en wat een vriendelijke eigenaren
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

wat een schitterende locatie een verborgen parel , met een zeer vriendelijke eigenaar. en zijn rijdende kantoor geweldig ! in de omgeving is het mooi fietsen naar o.a deauville circa 13 km ps: wat ik jammer vind is dat er dan weer Nederlanders zijn die zich niet aan de regels houden en hun hond gewoon lekker los laten lopen .
een prima plek al is het in de loop der jaren flink drukker geworden en is het niet meer gewoon dat je een plaatsje hebt, en daardoor de plekken kleiner gemaakt om zodoende meer campers kwijt te kunnen. in oktober geweldig het jaarfeest meegemaakt ,wat een happening behulpzame medewerkers , dicht bij het strand en vanaf het strand kun je je camper zien staan. mooi fietsen langs de kustlijn sitges of de andere kant op richting tarragona.
2023
de route ernaartoe via campercontact klopt niet , bordjes camperplaats gevolgd en toen kwamen we er ruime verharde plaatsen , mogelijkheid om toilet te legen en wat er te legen en te vullen. dichtbij centrum