@bert-claudia
- 2015
nu voor de 3e keer hier het blijft een pareltje van een plaats
een plekje waar we.zeker.nog eens terug zullen komen. mooi om te fietsen en de Duitse plaatsen emmerich en kleve op fietsafstand
wauw wat een mooie camperplaats, ruime afgebakende plaatsen met aan alle kanten een wijds uitzicht en de zonsondergang doet eer aan de naam vd camperplaats sanitaire voorzieningen keurig netjes je kan zien dat het door camperaars is opgezet en wat een vriendelijke eigenaren
wat een schitterende locatie een verborgen parel , met een zeer vriendelijke eigenaar. en zijn rijdende kantoor geweldig ! in de omgeving is het mooi fietsen naar o.a deauville circa 13 km ps: wat ik jammer vind is dat er dan weer Nederlanders zijn die zich niet aan de regels houden en hun hond gewoon lekker los laten lopen .
een prima plek al is het in de loop der jaren flink drukker geworden en is het niet meer gewoon dat je een plaatsje hebt, en daardoor de plekken kleiner gemaakt om zodoende meer campers kwijt te kunnen. in oktober geweldig het jaarfeest meegemaakt ,wat een happening behulpzame medewerkers , dicht bij het strand en vanaf het strand kun je je camper zien staan. mooi fietsen langs de kustlijn sitges of de andere kant op richting tarragona.
de route ernaartoe via campercontact klopt niet , bordjes camperplaats gevolgd en toen kwamen we er ruime verharde plaatsen , mogelijkheid om toilet te legen en wat er te legen en te vullen. dichtbij centrum
gereserveerd , je voelde je niet echt welkom , op mijn vraag of er ook sataliet ontvangst is op de plaats , ja dat weet ik niet hoor ! moet je gaan kijken. toen ze het sleuteltje van de door ons gereserveerde toegewezen plaats niet kon vinden een sjacherijnig gesprek met iemand aan de telefoon over het sleuteltje , toen moest ik lopend over de camping gaan kijken waar we dan wilde gaan staan omdat.! in de camper gestapt en 5 km verderop!
een wat stug ontvangst , paspoort in moeten leveren en dan krijg je met een camper van 6,5m een postzegel plekje tussen 2 bomen waar een tent nog zijn best moest doen om hem goed neer te kunnen zetten , terug gereden naar receptie , meneer en met gierende banden eraf uiteraard na ontvangst paspoort , naar een plekje iets verderop
1 ster het is dat het de enigste in het centrum gelegen cp is ,maar wat een crime om er weer uit te komen , zeer onvriendelijke telefoniste snauwde je in het Spaans af luistert niet naar je duurde 45 min eer we eraf konden , en voor ons nog 4 campers zo er komt gewoon niemand kijken om te helpen dus voor ons geen 2e keer
een prima camperplaats vlakbij de zee , winkels op fietsafstand bij de strandopgang een restaurantje en ijs tentje. een zeer nette betaalbare plaats. na 3 sept betaal je 16,40 per nacht
mooie plaats , jammer alleen dat ze echt 24 uur per dag campers toelaten dus kan het voorkomen dat je middenin de.nacht buren krijgt die dan ook nog niet zachtjes doen helaas
deze camping is in 2020 gesloten!
Een oase van rust , mooie camping ,fijne omgeving
Sitecode: 11973
een mooi plekje, alleen erg onrustig en druk campers en busjes komen gewoon om 23:30 nog aan
camping vol met Engelse zigeuners ,gauw weer weg gegaan stond er vol mee
een super plekje ! gastvrije eigenaar , een pareltje
werden weggestuurd is gesloten !!!
hier kun je alleen terecht als het lange tijd droog weer is zodat de op ondergrond ook hard is , nu zagen we diepe bandensporen in het gras dorsten het niet aan om er te gaan staan echt een camping voor de Polen zelf
toevallig de pech dat we in feestweekend er stonden denk ik , tot diep in de nacht hoop live muziek buiten . verder veel Engelse met grote caravans die de helft van de camperplaats vullen. om je camper veilig te stallen voor een dagtrip naar Barcelona prima plaats.
super camperplaats! vriendelijke beheerders , mooie omgeving ,super fietsroutes , keurig sanitair
dit mag de naam camperplaats niet hebben ,naast ons een personenauto met 2 jongeren daarnaast de ambulance die zijn avondeten aan het nuttigen is en aan de andere kant kun je net je deur open doen want daar staat de buurman alweer hier gaan wij dus niet voor betalen!!! auto's rijden af en aan achter de campers langs
niet meer gratis ,150 per dag
mag de naam serviceplaats niet hebben vinden wij , put om te lozen boven een rioleringsdeksel, water kon je niet pakken stond een aanhanger voor
prima plek om de stad te bezoeken goede uitleg van de camping eigenaar hoe je moet reizen met openbaar vervoer naar de stad. Let wel op de acsi kortingskaart uit het boek accepteren ze niet als kortingskaart alleen plastic acsikaart
Helaas deze schrappen we van onze lijst. Deze camperplaats kan beter de titel camping krijgen,camperaars die hier al een week staan ,fijn dat mensen van muziek houden maar uren achter elkaar Hollandse hits hard draaien tot tegen de nacht. Blijkbaar is het normaal gedrag op deze camperplek. jammer want is verder mooie cp in een leuke plaats.
We hebben er een uurtje gestaan, maar gauw weg gegaan er stond een groepje zigeuners met zeer luidruchtige kinderen, die aan de auto's zaten, geen zin in deze mag wat ons betreft van de lijst !
kleine rustige camping ,de eigenaar komt in de avond geld ophalen, supermooi uitzicht op het fjord . alleen de prijs incl stroom is 230 nok zo'n € 23,50 iets anders als op de app vermeld staan
mooie kleine camping met mooi panaroma zicht op het fjord, eigenaar komt s'avonds langs om geld op te halen. alleen omgerekend is het geen 8 euro maar 23 euro .
mooie camping , alleen aan de prijzige kant 33 euro wij stonden beneden aan het water achter de receptie. hier kun je voor je camper vissen.
Mooie camperplaats, mooi uitzicht over het kanaal met voorbij varende zeeschepen. Helaas de jeugd geeft wat overlast. Verder prima. Gratis en stroom. Graag meer van deze camperplaatsen realiseren en dan hebben we het heel goed voor elkaar. Complimenten aan de NKC.
Dat het nog kan in Nederland gratis staan plus stroom op een mooie locatie. Jammer van de schreeuwende jeugd, maar het was maar tijdelijk. Ze kregen het koud. Al met al zulke plaatsen moeten er meer komen: complimenten!