@bertus62
- 1998
- Fiat Ducato 2.5 TD Deftless
- 1990
- Alkoof
vergeten een review te geven maar zoals beloofd bij deze. camping wordt met liefde beheerd, dit is al 5 sterren waard. schone camping / sanitair met ruime plaatsen, mooie fietsroutes in omgeving. komen zeker terug.
Camperplaats in de haven van Urk, bijna in het oude centrum van Urk. Sanitair een 10+, plaatsen zijn naar mijn mening iets te smal. Registreren en betalen via een QR code. Dit werkt goed. in het algemeen een prima plek om te vertoeven.
Mooie nette en ruim opgezette camperplaats. Goed voldoende en verzorgd sanitair. Ideale plek om de Sallandse Heuvelrug te verkennen. Beheerders zeer vriendelijk en behulpzaam. Komen zeker nogmaals terug.
Leuke bosrijke camping aan een rivier, zelf plaats zoeken. Eigenaar komt s avonds langs voor de centjes. 300,- kronen voor 2 pers, camper en stroom.
Camperplaats aan een kleine haven en 6 km. van centrum Leeuwarden, te bereiken met bus / fiets. Nette camperplaats met basis voorzieningen. Op eind van de dag wel druk, maar dat is te verwachten op z,n mooie plek.
Mooi en goed verzorgde camperplaats met weids uitzicht,modern sanitair. Ideaal voor bezoek aan Harlingen/ Vlieland of Terschelling. Mooie fietsroutes in de buurt. Het is jammer dat mede hondenbezitters de honden los over de camperplaats laten lopen.
leuke lokatie, alles behoorlijk goed voor elkaar. zijn nog maar 1 1/2 jaar bezig,ideaal voor de boot naar Terschelling of Vlieland. leuke fietsroutes in de buurt. komen er zeker weer.
Leuke lokatie met zeer behulpzame beheerder. Camperplaats wordt met passie beheerd. Ideale plek voor een bezoek ( fiets) naar Amerland. Verder mooie fietsroutes in de buurt.