@beyertext
We kregen een zeer warm welkom. Normaal gesproken mag/mag je hier NIET met een grotere camper staan omdat de plekken onverhard zijn, maar wij waren de enige gasten en kregen een verharde plek toegewezen vlakbij de prachtige rivieroever. 26€ inclusief elektriciteit. Wasmachine en droger € 5,- per stuk. We voelden ons zeer comfortabel. Prachtige fietstochten mogelijk over verharde en autovrije paden in beide richtingen van de Yonne.
Rustige plek (medio oktober) met veel schaduw, zeer vriendelijke ontvangst. Zwembad was al afgedekt met zeildoek, WiFi-ruimte alleen in de directe omgeving van de receptie. Gevaar voor muggen door nabijgelegen irrigatiesloten van de sinaasappelplantages. Ongeveer 1,5 kilometer naar een prachtig zandstrand en boulevard (de meeste winkels waren al gesloten). Mooie fietstochten, bijvoorbeeld naar het klooster van St. Maria de Valldigna in Simat. Wij waren hier vier dagen, aanrader!
Zeer vriendelijke ontvangst, personeel aanwezig bekwaam en betrokken. Uitstekend sanitair, ruime douchecabines met spatwaterdicht gedeelte en kledinghaken. 24 euro op de laatste geldigheidsdag van de Acsi kaart (11 oktober) Vanwege de nationale feestdag zou de volgende overnachting 56 euro hebben gekost en het was erg druk met weekendvakantiegangers, dus na één nacht zijn we verder gegaan. Sterk aanbevolen!
Nadat het klooster sluit en de bezoekers vertrekken, is het erg rustig en aangenaam. Veel ruimte, wij waren de enigen die overnachten.
Sitecode: 19308
We verbleven hier vijf dagen op 23 mei. Ondanks dat het vier dagen flink en vrijwel non-stop heeft geregend, voelden we ons erg op ons gemak op de camping. Sanitair zeer schoon, personeel erg vriendelijk. Mooie fietstocht naar Karlovac. Is in de zomer zeker een schaduwparadijs.