@bmx987

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

mooie plek. netjes verzorgd. Ook je toilet kunt je weer ledigen. s avonds wat verkeersgeluiden. dicht bij een delhaize supermarkt. je loopt ook zo de stad in do-zaterdag shoppingshutle gratis aan de overkant van de weg.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

hele fijne plek. rustig in de nacht. wc tijdens opening van Infocentum/restaurant. buiten staat een kast waar je kostenloos je fietsaccu kunt laden. werk heel fijn. Er is een zuil waar je drinkwater kunt tappen. automaat met nood pakketjes. blikje drinken energierepen ehbo setje enz kortom zuinig zijn op zulke topplekjes

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie Camperplaats, bijna alles is nu klaar. schoon sanitair en je loopt zo het bos in. mooie wandel en fiets omgeving. wij komen zeker nog eens langs. fam.Reimink

deze plek is niet meer in gebruik. staan hoge hekken om en is bouwplaats. langs de weg iets verder tussen sportvelden en zee wordt gedoogd. Dit is een heel fijne plek. Laten we het netjes houden zodat dit kan blijven bestaan.

we werden heel gastvrij ontvangen en en begeleid naar het terrein waar we konden staan. De volgende morgen genoten van een heerlijk ontbijt. Echt wel een fijn plekje om te staan. Momenteel staat er nog wat bouwmateriaal op de parking.

van alle gemakken voorzien. schoon en netjes. lieve aardige eigenaar. mooie plekjes in de schaduw. klein zwembad. goede plek voor camperverzorging.

plek achter huis uitbater, aan de voorkant mooie tuin en een overkapping waar je lekker kunt zitten. Inmiddels is 1 van de 2 douches een afsluitbare cabine. stad krk gemakkelijk per voet bereikbaar en het strand/ zee ook. Wij hadden ruim plek in het hoogseizoen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wat een fijne cp om te verblijven. we kwamen op woensdag voor Hemelvaart en en stonden tot onze verbazing maar 3 campers terwijl er plek is voor 10. na een hartelijk welkom door de eigenaresse en haar zoon, kregen we zelfs de sleutel van het sanitair. hadden we een heel mooi privé badkamertje Superschoon. mooie fietstochten gemaakt naar Medenblick.Mooi uitzicht over de helaas uitgebloeide tulpen.

dit is een CP plek van pass etap Je koopt eenmalig een pas a €4 de prijs per nacht is nu €12.30 wel mooi rustig aan het water Er is ook een kleine jachthaven

Super plek. prijs is nu €16.50 all incl. water stroom en WiFi. lekker rustig midden in het hoog seizoen plek zat.

mooie rechte plaatsen op a gedeelte, water en stroom op je plek, sanitair basic maar wel schoon. douche met gordijn, loopafstand van gezellig levendig stadje.

prima plek. alles is aanwezig. Uitbater doet heel erg zijn best voor je. We werden ontvangen met een zelf gebrouwen borrel. Inderdaad wat primitief sanitair maar wel schoon. Goed voor op doorreis.

super plek. stroom. Water en zelfs een toilet gebouwtje overdag open. Erg schoon. Aan het park.

Een mooi plek tegen een mooi groen park alles aan wezig mooi schoon stroom wc afvalbakken en zelfs een afwasplek keukentje in een woord super

mooie kleine camping Het sanitair in het bovenste deel wordt nog uitgebreid met een extra badkamer en wc. weggetjes op de camping zeer steil. wel mooi strandje met zandbodem. geen zwemschoen nodig

Mooi plekje, jammer dat er niet genoeg stroompunten zijn.