@boerbiet
- 2022
camping met bijna allemaal vaste plaatsen beheerd door kampeer vereniging. Plaats voor ongeveer 8 campers. terrein afgesloten met slagbomen. Om toegang te krijgen bellen met beheerder +4915773855504. Mooie rustige camping. Douche en toilet in containers waar van je de sleutel krijgt a €50 borg. Douche met munten. geen lozen grijs water en toilet. prijs €15 voor een nacht. Mooi zich op de plaats Wetter. mooi kasteeltje op loopafstand.
Handig om hier s avonds aan te komen om dat het overdag vol staat. Vier camperplaatsen op P 1. gratis gestaan. als het vol is kan je ook op het lager gelegen P 2 gaan staan.
Op deze camperplaats gestaan om Gengenbach te bezoeken. Binnen 10 minuten te fietsen. Er zijn inmiddels 15 plaatsen. Voor een deel met elektra die nu wel werkt maar wel met gewone tweepoot stekker dus verloop nodig. Aanmelden in de winkel waar je wijn en rum kunt kopen. kosten voor een nacht € 17.50. Alleen toilet als winkel open is dus s avonds en zondag niet. Geen toilet of grijs water lozen. wel mooi uitzicht.