@boihusbil.se
Lid van Campercontact sinds 2020

Goedgekeurd door Boihusbil.se Mooie site met uitzicht over de baai en alle grote schepen. Douches zijn geweldig. Een beetje luidruchtig en te ver van winkels, maar zeker een verblijf waard
Goedgekeurd door boihusbil.se Zoveel meer dan een betonblok. Locatie is fantastisch, in het stadscentrum. Vriendelijk en schoon. Zelfs onder corona lockdown
Een groot en opgeruimd vliegtuig met grote staanplaatsen. Altijd vol, wees er vroeg bij om een pitch te krijgen. Goedgekeurd door Boihusbil
Een rustige camping, tenminste van het seizoen. Nieuwe eigenaar die grote ontwikkelingsplannen heeft. We hebben echt genoten van ons verblijf.
En jättebra ställplats i en trevlig stad. Återkommer! Goedgekeurd door boihusbil.se
En stor camping som inte känns s stor stor op gatorna är i olika nivåer. Goedgekeurd door boihusbil.se
Ideale locatie voor een bezoek aan het Ferrari museum. Gratis om veilig te blijven in de bar. Betalen voor elektriciteit, water aftappen.
Lees meer aan het strand maar zeer beschermd. Loop de weg naar het strand af. Compost- en vuilniscontainers worden uitgedeeld bij het inchecken. Spreekt goed Engels!
Väldigt bra läge intill strand i utkanten av stan. Fin strandpromenad. Lite mörkt med alla träd men samtidigt skyddat. Plats för att tvätta husbilen, utan kostnad. Pingisbord!
Grymt trevlig och liten camping precis vid stranden, heren skyddat. Fina servicehus. Skällande hundar från både campare och närliggande hus. Gråvatten töms med hink. Vatten o el vid platsen. Acsi gör det mkt prisvärt.
Stilla och skön plats!
Härligt termalbad med fin natur i omgivningarna. Goedgekeurd door Boihusbil!
BH plats att stå på, men bemötandet vid utcheckningen drog ner betyget ordentligt. Jag blev utskälld för att jag inte pratade tyska, då vi är i Tyskland. De tar inte utländska kort trots att det är en Shellstation, ingen info om det. Dessutom står det i deras papper att de pratar engelska.
Genoten van ons verblijf hier heel veel! Goedgekeurd door boihusbil.se
Goedgekeurd door boihusbil.se
Goedgekeurd door Boihusbil. Uitstekend voor het verkennen van Schwerin per fiets
Heerlijk mooie en veilige plek in een kleine jachthaven. Goedgekeurd door Boihusbil
Sitecode: 20853
Kleine en persoonlijke camping, miste het beetje extra en voelde zich niet welkom. Door Boihusbil goedgekeurd.
Goede locatie voor een bezoek aan Møns Klint. Goedgekeurd door Boihusbil
Geweldige plek om te slapen. Prachtige omgeving. Goedgekeurd door Boihusbil
Meestal niet klagen over de prijs. Maar 330, - want dit is te veel. De weg is heel dichtbij en levendig.
Goedgekeurd door Boihusbil (www.boihusbil.se)
Goedgekeurd door Boihusbil (https://www.boihusbil.se)
Goedgekeurd door Boihusbil (boihusbil.se)
Genoten van hier te verblijven. Geweldige gastheer, dicht bij de stad en een mooie omgeving. Stil. Lees meer over onze ervaring op onze blog, waar we deze site hebben toegekend met de beste site van januari 2019 https://boihusbil.se/januaris-basta-boplats/
Goede locatie in een mooi klein dorp en naast het strand. De N-340 staat net buiten maar stoor niet zoveel. Toilette en douches zijn niet leuk. 10 € / nacht Ik zou geen elektriciteit gebruiken
Eenvoudige site op betonnen terrein in de buurt van de haven. Geen zicht op de site. Heb het toilet en de douches niet geprobeerd, rook niet goed van buiten. Geweldig dorp! Restaurants in de buurt live muziek op zaterdag.
Fantastische site. Enige nadeel is dat alle honden in de buurt blaffen en de wasmachine niet warmer wordt dan 40 graden. Cathy en Fernando zijn erg behulpzaam!
Leuke camping, maar breng eten. Winkels een beetje ver.
Een van de beste plek waar we zijn geweest. Verbleef drie nachten. Breng eten, het winkeltje in de stad heeft niet veel in de winter.
Prachtig uitzicht en zonsondergang.