@bosje
- 2003
Zeer nette plekkie met goed sanitair en lopend te doen naar het dorp zijn 6 en 7 september hier geweest en vriendelijke beheerster. Effe over de brocante fair gewandeld dat weekend. Komen zeker weer terug Willem en Fenna Bos
Sitecode: 194562
voor de 1e keer hier gestaan en vriendelijke beheerder een super plekkie en keurig onderhouden en zeer nette sanitair . met plezier hier gestaan en nog lekker gegeten het restaurant. vr gr Willem en Fenna Bos
Sitecode: 195559
Gefelisiteerd met jullie prachtige camperplaats. jullie hebben een super plekkie van gemaakt en met al die goeie voorzieningen die er aanwezig zijnen een woord geweldig super schone sanitair en jullie zijn zeer gastvrij en vriendelijke beheerders. wij komen hier graag terug. hebben hier 3 nachten gestaan met veel plezier ondanks het weer iets minder was. vriendelijk groetjes van Willem en Fenna Bos
een fijne camperplaats met alle voorzieningen aanwezig. dat er sommige zeuren over smerig toilet heb ik niet ondervonden. alles keurig schoon en netjes het zijn de mede camperraars die er een zooi van maken. heb hier met plezier gestaan en mooi dicht bij het oude centrum👍👍👍

super mooie plekkie hier en vriendelijke en gastvrije beheerder. nette onderhouden sanitair en fijne fiets en wandel omgeving. supermarkt di ht bij en een leuk dorpje met mooie bezichtigingen Willem en Fenna
staan hier voor het eerst een mooie rusige en landelijk gelegen campeeplaats met vriendelijke beheerders . mooie wandeling gemaakt via een fietspad. sanitair uitstekend .voor herhaling vatbaar. Willem en Fenna Bos
we hebben hier 4nachten gestaan wat een prachtige en nette camperplaats. zeker is ook de omgeving prachtig en het sanitair uitstekend. we hebben hiwr genoten gr Willem en Fenna Bos