@boymiepsam
- 2010
geweldig verblijf, we zijn voor de zevende keer hier geweest nog altijd geweldig Haarlem Hoofddorp lekker fietsen in de polder en lekker wandelen.
geweldige Camperplaats alle positieve dingen kloppen chapeau mooie uitvalsbasis om te fietsen naar Wessem en naar Thorn. Hier komen we zeker terug.
Zoals genoemd mooie complete Camping heel erg rustig alleen af en toe een vliegtuig wat overkomt verder kun je er heel lekker eten en prachtig wandelen in de bossen om in omgeving. En helemaal makkelijk bus 18 naar het centrum helemaal gratis elke 10 minuten rijdt hij
Hele fijne Camperplaatsen heerlijk fietsen enkele tips Cruquius gemaal fort Vijfhuizen Spotless de Polderbaan Haarlem stad Haarlemmermeer bos en plas en je kunt heerlijk wandelen over het oude Floriana trein perfecte wifi goeie stroom een nette sanitair echt een aanrader
Mooie mix parking vers water bij de hand vlakbij het centrum hele goeie plek een aanbeveling.
Erg druk en warm, bijna geen plek alleen in de volle zon. Alle camperplaatsen stonden vol, zelfs de serviceplaats met personenauto's. In de nacht erg bedreigend gevoel door hangjongeren in auto's, wat uren duurde en de nodige verslaafden vertoeven in het park de hele nacht. Nooit meer doen daar, dat is mijn advies.