@braakontour
Fantastische plek. Voor ons was genoeg plek eind april en mooi weer wat helpt. Er zijn geen voorzieningen maar het is groen en rustig en vlak bij het huis en de tuinen van Monet. Wij kwamen om 16.00 aan en zijn om half vijf nog het museum in gegaan waar vrijwel niemand was.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Goede camperplaats met goede en schone voorzieningen incl. warme douche. Plaats zelf was rustig, maar je hoort op de achtergrond wel geluid van weg en stad. Voor ons zeker niet storend. Havenmeester is behulpzaam. Wij hebben de link van deze app gebruikt ik TomTom en die werkte. Wel goed opletten dat kende juiste afslag neemt op de weg naar de haven.
Wij hebben hier twee nachten gestaan om airborne museum en Utah beach te bekijken. mooie groene camping. De meeste plaatsen zijn groot en bieden veel privacy. sanitair inderdaad wat gedateerd maar wel schoon. Vriendelijke eigenaren en heerlijke croissant en baguettes in de ochtend.
Prima camping. Wij waren 1 nacht om het somme 1916 museum te bekijken wat op loop/fiets afstand is. Douche was bij ons wel warm, maar wij waren ‘s ochtends de eersten. Mooie plekken en schoon sanitair.