@bverwijst
- 2023
Deze camperplaats is momenteel gesloten. de receptioniste van de naastgelegen camping wist niet of en wanneer de camperplaats weer open ging
Prima camping voor een bezoek aan Carcassonne. De Cité ligt op 20 minuten wandelen van de camping. wij hadden een mooie plek, zonder stroom voor € 20,70 per nacht. Douches en wc mooi en schoon. Prima gestaan hier
2 dagen gestaan op deze camperplaats. Heeft alle voorzieningen, top douches 5 min heet water voor 1 euro. Mooi uitzicht over de regio, wij stonden op het 2 niveau. prima ontvangst bij de receptie, de dames spreken goed Engels. Mooie fiets omgeving, wij hebben er een Via Verde gefietst. we komen hier zeker nog een keer terug
We hebben hier 2 dagen gestaan. Hele mooie camperplaats met super vriendelijke ontvangst door Flo met een rondleiding. Ruime plaatsen met stroom en een kunstgras veldje voor je stoelen We hadden helaas heel slecht weer op zondag, waardoor geplande fietstocht letterlijk in het water viel. Oh ja, het sanitair is top en de douches zijn heerlijk.
Prima plek om het stadje te bezoeken of een kloof wandeling te maken. Vanaf de parkeerplaats heb je een prachtig uitzicht over de vallei. Vergeet niet in het stadje een parkeerticket van €8 te halen.
Op het gratis gedeelte gestaan voor een bezoek aan de grotwoningen en het stadje. Prima plek op de 1e rij met mooi uitzicht. De betaalde camperplaats er naast maakt het wat verwarrend. Als je daar wilt staan moet je de QR code naast de toegangspoort scannen.
Perfecte plaats voor een bezoekje aan de stad. Mooie ruime plekken vlak bij het centrum. Stroom inclusief en dat voor € 10,00 per nacht. Aanrader bij een bezoek aan Pamplona.
Super camperplaats. prachtige locatie 500m van het strand. Onder de bomen, dat vereist even een goed plekje zoeken als je een Starlink op het dak hebt. Mooie grote plaatsen met stroom- voorziening. Hier 2 dagen gestaan. Echt een topplek ook om te gaan fietsen Dune de Pilat is op 18km fietsafstand, prima te doen .
Gisteren op deze camperplaats gestaan. Het was helemaal niet druk, donderdag nog 13 plaatsen vrij. Was rustige nacht, geen last gehad van de doorgaande weg. Top locatie voor een bezoek aan het stadje.
Prima camperplek direct aan de jachthaven. Je kunt kiezen om direct aan het water te staan of wat verder achteraf op een veld. Hele rustige camperplaats. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen direct aan het Mittelland kanaal. Helaas was het restaurant op dinsdag gesloten anders hadden we daar zeker gegeten. We hebben verder geen gebruik gemaakt van de voorzieningen en betaalden € 18,00 voor 1 nacht.
Prima camperplaats. Hele ruime plekken inclusief stroom.sanitair is schoon, wel wat gedateerd. Voor douchen betaal je € 2,00. Wij hadden niet veel last van de doorgaande weg die er naast ligt.Dümmersee is prachtig fietsgebied, een rondje om het meer is zeer de moeite waard.Wij betaalden € 22,00 voor 1 nacht.
Top plaats met direct zicht op en aan de Weser. Heel leuk om de grote vrachtschepen voorbij te zien komen. Prima fietsgebied ook met mooie routes langs de Weser. Wij betaalden € 20,00 per nacht zonder stroom.
Prima cp in heel mooi gebied. Wij stonden op het achterste gedeelte; daar is geen stroom en wifi, maar dat hebben wij ook niet nodig. De cp ligt aan het Steinhuder meer en daar kun je hele mooie fiwts- en wandeltochten maken. Wij deden een mooie rit van 35 km rond het meer; echt de moeite waard. Wij betaalden € 19,00 euro voor 1 nacht. Geen gebruik gemaakt van toilet of douche.
Wat een pareltje. Hele mooie en vooral ruime camperplek dicht tegen de natuur. Aanmelden die je bij huisnummer 6 aan de overkant van de camperplaats, daar krijg je van een vriendelijke dame een pas voor de slagboom en een sleuteltje voor stroom en water wat op elke plek aanwezig is. Wij hebben een hele mooie fietstocht door de omgeving gemaakt en heerlijk rustig geslapen. Wij betaalden € 12,00 (Alleen cash) voor een overnachting.
Voor de 2e keer op deze camperplaats. Prima plaats met alle voorzieningen. Jammer dat je ook voor toiletbezoek moet betalen. Het is overigens een hele klim van het eerste terras naar het toiletgebouw. Het uitzicht is heel mooi en het eten in het restaurant is prima.
Top plaats. 2 dagen gestaan aan de Main. Vriendelijke en behulpzame beheerder die het stageld van € 12,00 (contant) komt innen. Stroom (6A) is gratis. De plaatsen zijn ruim. Het is 's-nachts heel rustig. Je kunt prima fietsen in de omgeving. Aanrader!
Top plaats op loopafstand van het centrum. Keurige grote plaatsen met verzorging. Stroom en water betaald. Wij betaalden € 8,00 voor 24 uur.
Prima plek voor een bezoek aan kasteel Harburg. Plaats voor 6 campers opde parkeerplaats aan de voet van het slot. Stroom is gratis, parkeren kost € 8,00 per 24 uur. Gegeten in het slot, was ook goed. Hele rustige nacht gehad. Is aanrader als je in de buurt bent.
Heerlijke camperplaats. Wij hebben hier overnacht tijdens onze trip over de Romantische strasse. Vanaf de camperplaats is het 18 km fietsen naar de kastelen in Füssen. Je komt dan ook langs de Weissensee. Camperplaats heeft alle voorzieningen; sanitair is prima en schoon. Wij betaalden € 16,00 noor 1 nacht.
Nette plaats. Ruim van opzet, plaats heeft voldoende ruimte voor stoeltjes en luifel. Keurig toiletgebouw met alleen toiletten, douches (met muntje 0,50) bij de camping. Stroom met muntjes en water gratis. Het was er heerlijk rustig. Wij betaalden € 15,00 euro voor 1 nacht
Sitecode: 2025
Prima overnachtingsplaats. Heerlijk rustig aan de rand van het stadje. Stroom en water inclusief. Lidl & Aldi op 500m van camperplaats.
Prima plek naast de brug; heerlijk rustig. Ook voor de grotere campers voldoende ruimte. Starlink laat het afweten door de bomen. Vlak bij de stad, loopafstand. Hele mooie kathedraal en historische binnenstad. Wij betaalden € 14 voor 1 nacht
Prima plek voor een overnachting als je Utah Beach wilt bezoeken. Er waren voldoende plekken dus ook stroom was geen probleem. Rustige plek met leuk uitzicht op een veld met paarden. Wij betaalden € 14,80 voor 1 nacht.
Bijzondere camperplaats met prachtig uitzicht over Mulberry Harbour. Mooie plaats om Sword en Juno beach te bezoeken. Leuk dorpje met prima eetgelegenheden. Wij betaalden € 12,50 voor 24 uur. Je kunt water innemen en grijs water lozen, verder zijn er geen voorzieningen. Het uitzicht is echt geweldig op de 1e rij.
Vandaag getracht om hier een plekje te vinden. Plaats is lastig te vinden, er stonden een aantal auto's geparkeerd. Voor een camper van 8.5m niet te doen. Doorgereden naar Étretat
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. We waren er tegen 11.30 en er was nog voldoende plaats. Wij betaalden € 14,20 voor de camper en 2 personen.
Prima plek om te overnachten als je Le Treport wil bezoeken. Geen voorzieningen. Wij betaalden € 8,50 voor 1 nacht. Wij kwamen rond 13.00 uur aan en toen waren er nog maar 4 plaatsen; de camperplaats er naast was al helemaal vol. Best druk dus.
Nette camperplaats met alle voorzieningen. Prima voor een stopover. Wij betaalden € 16,00 voor de overnachting.
Prachtige camperplaats, ruime percelen, top sanitair. Vriendelijke eigenaresse (Lobke) die nog even een praatje kwam maken. Wij komen hier zeker terug.
voor de tweede keer gestaan op de cp. Helaas weer zonder te overnachten, maar om de camper even te 'stallen' en wat aanpassingen te doen. voor ons perfecte plek op fietsafstand met restaurant om lekker te lunchen 400m van de camperplaats. Alles mooi schoon en heerlijk rustig. Top plek dus.
2 dagen gestaan op deze camperplaats. Alles is hier prima geregeld, mooi uitzicht op het water, zuiver sanitair en alle rust die je maar wult. Heusden ligt op 300m lopen en heeft een scala asn restaurants en terrasjes. Wij hebben 2 dagen gefietst in de omgeving, hele mooie routes langs de Bergsche Maas. Deze plek is beslist een aanrader, waar we zeker nog terug gaan komen. Wij betaalden € 25,70 per nacht zonder stroom met toeristenbelasting.
2 dagen gestaan hier. Top plek met alle voorzieningen inclusief stroom en water op elke plek. Keurig schoon en nieuw sanitair. Hele mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Het Schleusencafe is maar beperkt open helaas. Wel prima huisgemaakt gebak op de zaterdag en zondag.
Super plek. Handig online inchecken en gelijk plaats uitkiezen. Inchecken aan de kiosk kan ook. Jammer dat je niet terplaatse kunt verlengen, maar opnieuw moet inchecken. 3 mooie dagen gehad hier, grote plekken (10m) met direct zicht op het meer. Verder heel rustig.
Prima nacht gehad op deze camperplaats, mooie plek aan de Elbe op korte afstand van de altstad. Gemakkelijk ticket pakken bij aankomst en digitaal afrekenen bij vertrek. Let er op dat je vlak voor de poller gaat staan, anders werkt die niet. Ideale plek voor een bezoek aan de stad, op een vuilcontainer na zijn er geen voorzieningen
Prima camperplaats met alle voorzieningen en gratis broodjes. Wij betaalden € 19,00 zonder stroom. We hebben geen last gehad van de doorgaande weg naast de camperplaats 's-nachts.
Prima camperplaats voor een beziek aan Eutin en fiwtsen of wandelen rond de Eutiner See. Alle voorzieningen aanwezig, super schoon. Heel rustige plaats op 500m afstand van het historische centrum en de burcht. Tip: bij Grieks restaurant Parthenon kun je heel goed eten.
Prima camperplaats om bootjes en vliegtuigjes te kijken. De plek ligt russen het NOK en een klein vliegveldje. Let op: er zijn geen voorzieningen als toilet en douche. Mooie grote plaatsen. Wij betaalden € 16,00 voor één nacht.
Prima camperplek bij de jachthaven met super zicht op het Mariager fjord. Wij betaalden DKK 140 voor de overnachting. Leuk restaurantje op 100m, grote supermarkt op 200m en het stadje met mooie kerk op 300m. Je staat aan een doorgaande weg, dat zorgt voor wat meer lawaai.
Prima camping. Mooie plekken aan de vijver, mooie voorzieningen. Prima plek om een fiwtstocht te maken door het Thy national park. Wij betaalden DKK 140 voor 1 nacht en 10 kronen voor een douchemunt. Zeker een aanrader
We hebben hier 2 dagen gestaan. Prima plek in alle opzichten. Dicht bij het strand en een mooie omgeving om te fietsen. Sanitair is prima, de douches echt top. Heerlijk rustig ook; een aanrader
Prima plek aan de rand van Ringkøbing. wij hebben hier een halve dag gestaan voor een bezoek aan het stadje. We hebben hier niet overnacht. Overnachting is gratis, maar er zijn geen voorzieningen
Prachtige camperplaats in de middle of nowhere; een ware oase voor rustzoekers. We werden bij aankomst hartelijk begroet door Bettina en aan het einde van de dag kwam Klaus 6 verse eitjes brengen; echt geweldig. Het sanitair is beperkt, maar doelmatig en schoon; stroom en water heb je op de plek. Hele duimen plekken, zowel op gras als op harde ondergrond; keuze genoeg. Wij betaalden € 15,00 voor 2 personen inclusief alle voorziwningen.
2 dagen verbleven op deze camperplaats. Hele mooi plaats op loopafstand van Ribe. Alle voorzieningen prima in orde, stroom is inclusief, voor douche betaal je per minuut. Mooie ruime plaatsen.
Mooie camperplaats met alle voorzieningen. We konden voor 1 nacht boeken, als we langer wilden blijven dan konden we een andere plaats boeken en om 12.00 uur de camper verplaatsen. Dat hebben we niet gedaan. Het advies is als je langer wilt blijven, je het veste via de site kunt reserveren. De voorzieningen zijn top en de plaatsen groot genoeg, ook voor wat grotere campers. Qua omgeving ook zeker een aanrader.
Een nacht verbleven op doorreis naar Denemarken. Plaats oogt wat rommelig omdat de campers zowel in de lengte als in vakken staan; dat is even wennen. sanitair is prima, plaats is heerlijk rustig en het leuke vissersdorpje Ditzum is op loopafstand. Als je visliefhebber bent, dan is 'Das Fischhaus' in Ditzum een aanrader.
Nu voor de derde maal een paar dagen doorgebracht op dit camperpark. Het is er in één woord G E W E L D I G. Alle voorzieningen zijn inclusief; de voorzieningen zijn prachtig van opzet en alles is super zuiver. De plekken zijn heel ruim bemeten en het manouvreren gaat gemakkelijk. wij zullen hier zeker nig terugkomen op onze reizen richting Scandinavië.
Nette CP. Kentekenherkenning bij binnen rijden. zelf een lege plaats uitzoeken. Hele ruime plaatsen; gratis stroom (6 amp) en wifi. Diuches alleen koud water momenteel ivm een storing. Mooie plaats direct aan de Moezel
Keurige CP aan het Mittellandkanaal, leuk om bootjes te kijken. vriendelijke behulpzame beheerder. Toilet en douches heel schoon, alleen op behoorlijke afstand van de camper plastsen. Wij betaalden € 23,00 voor 1 nacht. wifi is er niet; de beheerder vertelde dat het nog wel even kon duren voordat wofi beschikbaar was op het hele terrein. Leuke plek om een nachtje te staan
Mooie nieuwe CP. Grote verharde plekken met water- en elektra aansluiting. prima sanitair ook. CP zoals je ze graag ziet.
Leuke plek met goed uitzicht over het meer. De voorzieningen zijn op het bovenste terras, dus als je beneden staat is het een hele klim telkens. Wel jammer dat je voor douchen en toilet telkens € 1,00 moet betalen. Je betaald al €21,00 per nacht.
Hele mooie en ruim opgezette camperplaats. Ruim voldoende ruimte (gras) rondom elke plaats. Het aanmelden werkte prima en de kentekenherkenning is heel erg handig. Sanitair voldoende aanwezig en keurig schoon. Minpuntje was wel de Wifi; heel lastig om in te loggen en de verbinding bleek niet echt stabiel. We komen hier zeker terug.
2 nachten gestaan op deze locatie. Heerlijk rustige camperplaats, zelfs de hanen hebben zich goed gedragen. Mooi ruime afgescheiden plaatsen, verharde ondergrond en prima grasveldje bij de camper. Sanitair is gedateerd, maar heel schoon en ruim voldoende. Wifi signaal was prima. Stroom met muntjes lijkt wat omslachtig, maar werkt goed. Aanrader als je rustig wilt staan en mooie fietsroutes wilt maken.
Prima camperplaats, zeker voor wat grotere campers. Voldoende plaats. Sanitair voldoende aanwezig, mooi verzorgingsplaatsen ook. Enige minpuntje zijn de douchemuntjes voor € 1,50. Bij een prijs van €24,00 per nacht wel inclusief mogen zijn.
2 nachtjes op deze camperplaats verbleven. Was onze 1e ervaring met een camper. Top locatie, mooi en schoon sanitair, alles heel goed geregeld. Mooie grote plaatsen en het was er super rustig. Vriendelijke beheerder die goede tip had voor een beginnen camperaar.