@by2cty
- 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 195518
Rustig plaatsje bij een speeltuin! Perfect voor één nachtje.
Zeer rustig gelegen camping/camperplaats met echt veel ruimte. Alles is aanwezig en zit bij in de prijs. Op fiets afstand van Sluis en Cadzand, .... Heel mooi om te fietsen. Als je van rust houdt niet verder zoeken, hier moet je zijn.
Rustige camperplaats met een mooi uitzicht, gelegen aan de rivier Kolpa. Vlak aan het water is een gezellige bar. Zeker langskomen als je in de buurt bent, echte aanrader. Vriendelijke eigenares en voor de student in de bar ook een dikke pluim.
Mooie verzorgd plaats. €18 voor een plaats dicht bij het centrum, Trixxo area en Plopsa Indoor is geen geld. Proficiat voor de stad Hasselt, daar mogen andere steden een voorbeeld aan nemen.
Wij verbleven 3 nachten op deze camping. Personeel van de receptie was zeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Groot en proper toiletgebouw. Zeer fijn verblijf gehad! Ribeauvillé is een heel gezellig stadje. Je kan wandelen naar Riquewihr of naar de 3 kastelen vanuit het centrum. Zelfs wandelen naar haut-köningsbourg is mogelijk vanaf de camping. Via Google maps vonden we een route door de wijngaarden en het naar het kasteel.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wijj hebben hier overnacht 15/8. Er stonden nog een aantal campers. De slagboom stond open en apparaat stond 'en panne', dus gratis overnachting. Het was er heel rustig en een winkeltje vlakbij.
Zeer verzorgde camperplaats, proper en goed onderhouden sanitair. Mooie rustige omgeving met tal van mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. Oisterwijk is goed te doen met de fiets en gezellig. Wij zien ons hier nog terugkomen als het weer mooier wordt ☺️1 Zeker een aanrader en voor een goede prijs!
Goede ligging met mooi zicht op de boten die over het kanaal varen. Rustig gelegen, makkelijk om ter plaatste je plekje te reserveren. Prijs/kwaliteit is prima! Een aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden