@calva50
Het komt zelden voor dat ik 5 sterren geef, maar de plek verdient ze, geweldige rustige plek, behulpzame eigenaar, zeer goed ontvangen, kleine taartjes in de ochtend vers uit de oven, ik raad deze plek ten zeerste aan.
mooie omgeving, veel charme en ruimte, wel wat verkeer 's nachts maar we hebben een rustige nacht gehad, voor één nacht raden wij aan, maar geen tijd om de omgeving zo te bezichtigen. ik raad aan
mooie omgeving en wat bekend schijnt te zijn, vanavond zijn we met 5 voertuigen, met dank aan de gemeente.
we brachten er een paar rustige dagen door langs het kanaal, rustige en stille plek, mooie wandelingen in de stad en langs het kanaal, service aan € 2, dankzij de gemeenschap van gemeenten voor deze plek
we hebben er net 4 maanden doorgebracht, een zeer goede en rustige plek. de eigenaren zijn erg vriendelijk en altijd attent voor hun klanten, geen bijzondere problemen, er is 16 ampère elektriciteit dus geen problemen, alleen klein nadeel gebrek aan waterpunten. om te winkelen is de dichtstbijzijnde stad Tavira, waar u goede wandelingen kunt maken.