@camperkieft
mooie camping, goed sanitair. douches leken snel allemaal vol maar een bijgebouw heeft nog meer douches. nieuw en alles is schoon en bij de prijs in. Wij stonden achterin, mooie plek maar slechte wifi. zelf plekje zoeken. twee nachten gebleven zodat we een dag hadden om te lopen naar de Preikestolen. met de camper naar parkeerplaats gereden. dit werd door camping aangeraden. goedkoper dan bus.
bij aankomst bij de slagboom betaal je door een QR code te scannen. werkt prima, dan krijg je de code van de slagboom. zelf plekje zoeken, aan het water van de baai of langs de snel stromende rivier. wij stonden langs de rivier, hele nacht water geruis, lekker ontspannend. toilet en douche heel schoon en netjes. wel betalen voor de douche, kan met pinpas contactloos. prijs voor een nacht misschien wat hoog maar mooie plek.
Sitecode: 20662
Wij wilden 1 nachtje op deze camping staan. Dan krijg je een cp in een rijtje met andere campers. Dat is voor de prijs die wij moesten betalen in het hoogseizoen (757 kronen/ 75 euro) naar onze mening veel te duur en de plek niet waard. we hebben bij de receptie een andere plek gevraagd en gekregen. Dit is een plek mooi aan de rand van naaldbos. Veel beter. Camping is heel groot. Hier moet je van houden.
uitzicht van de camping is geweldig! badhuis is met een toegangspasje waarmee ook de douche betaald wordt. is wel een handig systeem maar weinig toiletten. de pizzeria is echter gesloten sinds een paar jaar nu is de dichtstbijzijnde pizzeria 15 km. op de camping zijn echte Hollandse snacks te koop als kroketten en frikandellen maar dan wel voor 17:30 bestellen.
Zeer gezellige camping. Ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Op tijd aankomen is wel aan te raden op dagen met mooi weer. Het naastgelegen boomklimpark en meertje zijn een grote aanrader. Toiletgebouw is gedateerd maar wel schoon. Zeer dichtbij gelegen is een mooi mountainbike parcours met een funpark.
prachtige camping met mooie grote plaatsen voor campers, caravans en tenten. elke plek heeft zijn eigen overdekte picknick tafel en vuurplaats. wij kwamen rond vijf uur aan en toen waren die plaatsen allemaal vol. we kregen een plek in het nieuw aangelegde deel. dit is nog niet zo mooi als oudere deel maar gaat het zeker worden. hier is het toilet gebouw ook wat verder weg. we hebben genoten van een heerlijk vuurtje voor twee euro of 20 kronen.