@campernooijen
Een prachtige CP met veel groen en een mooie tuin, fruitbomen, grasveld en groentekas. Zeer net en schoon sanitair. Fijne en hulpvaardige eigenaren. Op mooie afstand van Urk, een plaats wat zeker de moeite waard is om naartoe te fietsen.
Een prachtige CP, veel groen, mooie plekken. Mooi, nette en ruim sanitair. Een echte aanrader om eens naar toe te gaan. Op mooie afstand van Urk wat zeker de moeite waard is om naar toe te fietsen. Heel fijne en hulpvaardige eigenaren. groetjes Fam. Nooijen
Mooie ruime plaatsen op een camperplaats waar je met de fiets nog gemakkelijk een hele mooie fietsroute kunt doen op de Sallandse Heuvelrug. Tot onze “surprise” kwamen we tijdens onze rit richting Nijverdal langs “De Weuste” van de serie “Woeste Grond”. We hebben geen Dinant, Bats, Grada of Snoek gezien, maar het was toch leuk om daar “live” langs te komen. Toilet-, douche- en afwasplek zou iets ruimer mogen. Fijne gastvrouw. Fanny en Erick.
Een prachtige camperlocatie. We zijn in het hemelvaartweekend 3 dagen hier geweest. We kwamen daar aan en er was eigenlijk geen plaats meer. De eigenaresse creëerde voor ons een prachtige plaats op het gras, aan de rand van de camperlocatie met prachtig uitzicht op de landerijen. Het mooiste plekje op deze locatie. Ze zorgde voor stroom en maakte dat we daar 3 dagen heerlijk hebben genoten. Ook de sanitaire voorzieningen waren top. Top locatie
Wat een pareltje van een camperlocatie. we hebben 3 dagen genoten van de geweldige aanleg van de tuinen. Vriendelijke en gezellige eigenaar. Goede en schone sanitaire voorzieningen en mooie omgeving om te fietsen. We komen zeker nog eens terug. Fam. Nooijen