@camperstrubbe
- 2024
wij zijn hier beland omdat ze ons hadden gemaild plaats te hebben . bieden ze enkel de duurste plaatsen aan . pure afzetterij . we hadden 1 nacht nodig in kader van overzetboot de volgende ochtend . Heeft een fortuin gekost om niet te kunnen slapen. je staat op elkaar geplakt waardoor het lijkt dat je bijna bij je buren binnen zit . sanitair is wel voldoende en Ok . Voor ons nooit meer .

Dit is een prachtige camping aan het Stora Bör meer. Veel prachtige jonge mensen die hier hard werken om alles in goede banen te leiden. Uitstekend sanitair, mooie wandelingen vertrekkend vanop de camping, minigolf, kano’s te huur, sauna, (motor) bootjes. Ondanks de drukte toch heel erg rustige plekjes om vooral van stilte en rust te genieten. Dit is een absolute aanrader!
Zeer mooie rustige camping met zeer vriendelijke eigenares . Plaatsen zijn prachtig gelegen en de rust is onbetaalbaar . Veel vaste plaatsen maar die zijn quasi niet aanwezig . We blijven 2 nachten om te genieten van de rust en van het water .
Prima camping , mooi gelegen aan water. Heel vriendelijke eigenaar . Een aanrader als tussenstop .
Zeer proper sanitair en heel mooi gelegen met strand en mooie wandelingen in de buurt naar andere stranden . Verse pizza te verkrijgen .
Zeer nette propere camping . Heel mooi sanitair , alle voorzieningen , heel mooie goed onderhouden plaatsen , goede ligging nabij strand en supermarkt . Ook alles aanwezig op de camping , zwembad , mooie grote verzorgde speeltuin , winkeltje . Wij blijven hier even staan staan alvorens de boot naar Noorwegen te nemen die zich op 10 min van hier bevind . Een aanrader als tussenstop .
zeer leuke camping , zeer gezellig en zeer goed gelegen om te fietsen en wandelen en om naar strand te gaan . sanitair is heel gewoon maar zeer proper, prima broodjesservice en vriendelijke uitbater . wij komen hier heel graag terug !
zeer mooie en propere camping ! nooit zo proper sanitair geweten ! Alles heel goed onderhouden zowel domein als speeltuigen . Saunacomplex is geweldig en zeer groot . Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen . Wij komen zeker terug .! Een aanrader . kostprijs is hoog maar 1,5 uur sauna inbegrepen verklaart veel .
zeer fijne kleinschalige camping , zeer net en zeer vriendelijke uitbaters . absoluut een aanrader en komen zeker terug .
voor de eerste keer weg met onze camper en was een groots succes. Zeer leuke camping, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters , lekker restooke , ideaal de levering van de broodjes op zondagmorgen , zalige wandelingen die vertrekken van op de camping . Wij komen hier zeker nog vaak terug .