@camperstrubbe
- 2024
Zeer mooie rustige camping met zeer vriendelijke eigenares . Plaatsen zijn prachtig gelegen en de rust is onbetaalbaar . Veel vaste plaatsen maar die zijn quasi niet aanwezig . We blijven 2 nachten om te genieten van de rust en van het water .
Prima camping , mooi gelegen aan water. Heel vriendelijke eigenaar . Een aanrader als tussenstop .
Zeer proper sanitair en heel mooi gelegen met strand en mooie wandelingen in de buurt naar andere stranden . Verse pizza te verkrijgen .
Zeer nette propere camping . Heel mooi sanitair , alle voorzieningen , heel mooie goed onderhouden plaatsen , goede ligging nabij strand en supermarkt . Ook alles aanwezig op de camping , zwembad , mooie grote verzorgde speeltuin , winkeltje . Wij blijven hier even staan staan alvorens de boot naar Noorwegen te nemen die zich op 10 min van hier bevind . Een aanrader als tussenstop .
zeer leuke camping , zeer gezellig en zeer goed gelegen om te fietsen en wandelen en om naar strand te gaan . sanitair is heel gewoon maar zeer proper, prima broodjesservice en vriendelijke uitbater . wij komen hier heel graag terug !
zeer mooie en propere camping ! nooit zo proper sanitair geweten ! Alles heel goed onderhouden zowel domein als speeltuigen . Saunacomplex is geweldig en zeer groot . Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen . Wij komen zeker terug .! Een aanrader . kostprijs is hoog maar 1,5 uur sauna inbegrepen verklaart veel .
zeer fijne kleinschalige camping , zeer net en zeer vriendelijke uitbaters . absoluut een aanrader en komen zeker terug .
voor de eerste keer weg met onze camper en was een groots succes. Zeer leuke camping, zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters , lekker restooke , ideaal de levering van de broodjes op zondagmorgen , zalige wandelingen die vertrekken van op de camping . Wij komen hier zeker nog vaak terug .