@campertourJ&S
Prachtige plek met lieve beheerders. natuurcentrum was open tot 16:00 uur (zondag). Prachtig uitzicht en rustig. Stroom en toilet (geen douche).
Heerlijke rustige camperplek. Prima service, 1 douche/toiletruimte en netjes schoon. €25,00 pn. Geen afvoer mogelijkheid voor grijswater en chemischtoilet, maar de rest is prima voor elkaar.
Dit is een agriturismo zoals je het verwacht. Heerlijke plekken onder de bomen. Een zwembad met ligstoelen, een goed eigen restaurant (eigen wijn) en een lieve behulpzame familie waarvan iedereen meehelpt. De prijs van €35,00 misschien wat hoog, maar wij betaalden het graag voor dit verblijf.
Sitecode: 20501
De camping is zeker geopend, maar bel wel even aan als de poort dicht zit. De familie is druk bezig er een nog mooiere camping van te maken. Plekken direct aan zee, kan niet mooier! Stroom, koud water bij de plekken, bij de bar 2xtoilet (nieuw en schoon) en 2xwarme buitendouche (€0,50) (niet naakt douchen staat er bij😊) Geen bussen (ws pas va juni) naar Termoli, dus relaxen in zee. Voor ons een heerlijk rustmomentje. €20,00 per nacht.
Slechts €15,00 per nacht, maar daarvoor heb je alleen een staanplaats (dus geen stroom, toilet, water). Wel eerst even bellen met Maria of er plek is. Maria is uiterst vriendelijk en biedt alle hulp.Metro station om de hoek; kaart voor 5 dagen a €8,20. In ca 20 minuten midden in Athene, prima uitvalsbasis. Geen aankomst/vertrek op zondag, dan zit (net als ‘s nachts) de poort dicht. Je krijgt een sleutel van Maria om zelf in/uit te kunnen.
Mooie camping voor een bezoek aan Olympia (800 meter lopen via het stadje). Rustige camping, prima plekken met schaduw, zwembad voor de warme dagen, warme douches, wasmachine gebruik voor €4,00 en ‘s ochtends brood als je de avond ervoor even bestelt. Hele vriendelijke camping beheerder die voor je klaarstaat.