@campervanfamily
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2017
- Buscamper

Sitecode: 195110
Wat een heerlijke en rustige plek op (terug)weg naar Zweden. Ruime plekken, fijne zitjes en diverse spellen in de tuin. Gezellige en hartelijke eigenaresse, hondje Ollie en de paarden maakte het plaatje compleet. Gratis water en stroom betalen naar verbruik. Honing en eitjes te koop. In de toekomst ook sanitair.
Wat een klein paradijsje is hier gecreëerd. De 7 plekjes waren vol maar we mochten met ons busje op het grindpad voor de winkel staan. Lieve mensen met hart voor mens, dieren en natuur die met liefde hun verhaal delen. Bijzonder hoe ze in slechts 15 maanden zo'n mooi plekje hebben gemaakt. Wij gaan dit plekje onthouden ❤️
Prachtige haven met armoedige CP. Van tevoren kijken of er plaats is. Slagboom opent ook wanneer t overvol is. Keren of rondje rijden is geen optie. Plaatsen voor onder en boven 7 meter (prijsverschil) maar alles staat door elaar. 2e douches/toiletten voor stuk of 30 plekken is te weinig. Wel fijne/ redelijk schone douche. Verderop in de haven nog meer douches/ toiletten, maar dit staat niet aangegeven. Te duur voor wat is, zonde!
Mooi, rustige en ruime plekken. Keuze uit wel of geen stroom, 2 schone en fijne douches en 1 toilet. Mooi wandelpad om de camperplek met heel veel picknicktafel. Jeu de boulesbaan vuurplaats en natuurlijk klimtoestel voor kinderen. Met euro's betalen kan ook, wij betaalden 25 euro met zijn 4tjes met stroom en douche gebruik