@campervdv76
zeer mooi uitzicht vanuit je mobilhome op de haven. sanitair is zeer proper. 1 minuten wandelen heb je een supermarkt AH en een beetje verder Aldi en Lidl ook op loopafstand. Er is wel een parking achter de plaatsen van de mobilhome maar heb je in de nacht geen slaaprust moeten voor laten. wij komen zeker terug.
Vrijdagmiddag aangekomen, we zijn heel goed ontvangen door de eigenaar, goede info gekregen, ook over de wandel en fietsroutes. Super mooie staanplaats aan de wijngaarden en aspergevelden. Zeer rustige omgeving, eigenlijk alles wat je nodig hebt om eens volledig tot rust te komen. Ook een heel tof winkeltje met zelfgemaakte producten. Super lekkere aspergesoep. Wij komen zeker en vast terug. Super toffe mensen. Dank u voor de gastvrijheid.
de staanplaatsen zijn zeer groot, wij hebben een mobilhome van 7,5 m en ruimte genoeg. rustig gelegen aan de Ourthe en dicht op 5 minuten wandelen van een Delhaize en centrum. speeltuin voor de kids. wat betreft sanitaire voorzieningen vind ik niet goed zeer vuil daarom 3 sterren, moest dit elke dag schoongemaakt worden is dit wel een pluspunt en dan een 5 waard. natuurlijk word dit vuil gemaakt door de kampeerders zelf wat ik echt betreur !!