@carel000
- 2007
Oktober, 3dagen op deze mini camping geweest, bijzonder hartelijk onthaal. Mooie ruime staanplaatsen met veel natuur. Leuk stadje PONS , met uittekende super op redelijke afstand, sanitair basic. Een prima stop voor de reis naar Spanje /Portugal
Sitecode: 20235
11 oktober , na een weekje verblijf. Deze terrassencamping is voor ons al vele jaren het rustpunt als we vanuit Spanje Portugal ingaan . Geen camping voor mensen die het georganiseerde vermaak nodig hebben. Fijne, niet strak ingedeelde plaatsen, met veel ruimte en uitzicht op groen en bomen. Groot , vernieuwd mooi zwembad en terras. Enige malen per week is er een uitstekende maaltijd op het terras of binnen. Brood en kleine keuken op bestelling
4 0ktober 2024 .Wat een idiote review ! P..G.C is of hier nooit geweest of wil interessant doen . Camping is open en nooit dicht geweest! Op mijn mail of inderdaad dicht , is geantwoord nooit dicht geweest,Bij de ingang, indien gesloten is een intercom waar snel op wordt gereageerd. Bij aankomst begeleid naar een ruime plek , sanitair is goed en wordt onderhouden. Prima camping kort voor ZuidParijs. Toegangsweg smal, in middag komen. Carel

Sitecode: 20235
Waren hier 9-19 september 2024, met camper. Een ons bekende fijne camping. tegen de Sierra. Geen lawaai camping, met prima zwembad, vrij te kiezen, ruime plaatsen op terrassen. Veel privacy en groen. 2x per week uitstekende maaltijd en ook eenvoudige, met zeer schappelijke prijzen. De kritieken kloppen niet. Niet gestreelde ego's? Een natuurlijke camping met restaurant is hard werken en geen entertainment kamp met personeel. Carel
9 mei 2024 hier voor de 3e X geweest, Alle lof! Een giga verschil met het pakhuis wat Almanat helaas is geworden. Naturisten -wandel-paradijs. Prima gastheer en gastvrouw, goed verzorgde maaltijden en broodservice. Wel zorgen dat je voldoende maaltijden bij je hebt.(en de goede weg inslaat waar het bordje El Zorro bij staat) Het is een fraaie terrassen camping, dat kan helaas wel lastig zijn met gammele knieën joke en carel
We zijn hier een paar dagen geweest, na het drukke Salamanca een verademing. Vriendelijke ontvangst, fraaie , ruime staanplaatsen. goed sanitair.mooie natuur. Aanrijden via de zuid niet via het dorp groet carel
1 mei '24 We zijn hier tot 2018 regelmatig geweest , er veel veranderd . De naam was La Caleta . Nu volledig gemoderniseerd Een groot deel van de camping is opgeofferd aan bungalows en glamping. Goed, uitstekend sanitair in hoogseizoen te gering 3 w.c';s 2 douches. per geslacht. Prijs € ACSI 23.- Restaurant onder aan de camping via zandweg. Vers brood in winkeltje. In w.e en vakantie zeer druk .
we komen hier in het (doorgaans koude voor en najaar) al ca 12 jaar op doorreis. Altijd goed ontvangen . Ook een keer toen we heel laat waren wegens zeer slecht weer was de eigenaar opengebleven na telefoontje. Uitstekend sanitair en goede plaatsen. Onbegrijpelijk dat mensen die schijnbaar geen ervaring hebben hun frustraties zo afreageren. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Een slecht contact kan altijd, maar nuanceer het. Carel
We waren er 15-12-'23, het was koud Prima warm sanitair,. zeer vriendelijk ontvangen, vlakke ondergrond voor campers. € 21.- incl elektra. Prima stop tussen Lyon en Spanje. carel
Sitecode: 19408
Wij hebben deze camping sinds 2007 regelmatig bezocht en waren er midden november 2023 Weer een vriendelijke ontvangst door de nieuwe eigenaren, zij houden de camping in top conditie. Als eerder genoemd, en het sterkste punt van deze camping ; de prettige vrije staanplaatsen en mooie omgeving. De gezamenlijke borrel is leuk, (hoofdzakelijk Nederlanders.) Op ca 15 km, in Ourique goede super, ca 7 km prima restaurant. Carel
16-11-'23 waren hier op weg naarPortugal met camper . Kleine camping kort bij de weg. Goede ruime plaatsen ca. 20 st. gescheiden door kleine bomen met verharde tussen weg. Goed en schoon sanitair. Smakelijk gegeten voor uiterst redelijke prijzen. Uitstekend alternatief als doorreis camping . Dicht bij Salamanca. In hoogseizoen eerst telefonisch contact aanbevolen Carel
De vorige reviews zijn tijdens het hoogseizoen. Wij waren er 18 september, ca. 14:00 ,slagboom gesloten ,werd geopend door hulp na tel. contact. Om 16:00 was de receptie open en na zeer lang invullen formulieren , ingeschreven. Sanitair is met betonnen vloer die beschimmeld was en vuil. Verder alles gesloten, ook hek om camping zodat je niet bij de rivier kunt wandelen. Duidelijk naseizoen in een ontvolkte camping. Bourges dan aan te raden Carel
Sitecode: 20235
We komen al ca 15 jaar op deze camping op onze reizen naar, en door portugal . Altijd vriendelijke en gastvrij ontvangen en de camping blijft gelukkig de vrije sfeer en niet ingekaderde staanplaatsen bieden. Het eten is prima en er zijn een aantal fraai bewaarde dorpjes in de omgeving. Joke en Carel
Sitecode: 11920
We zijn er voor de 3 X geweest op onze rondreis Spanje/Portugal. Na de onaangename drukte in Salamanca camping een verademing. Waren van plan 5 dagen te blijven werden er 11, dat zegt genoeg. Gast-heer en vrouw zorgen voor een prettig verblijf, en aangenaam eten. Bedankt Joke en Carel

.Wat boven staat is nog zo, helaas heeft de populariteit duidelijk nadelen. We komen hier a15 jaar als stop naar portugal. De oude eigenaar heeft ivm ziekte de camping overgedragen aan vriendelijke dochter en schoonzoon. lange wachttijd bij inchecken is gewoon. De 2 grote velden zijn camperparkeerplaats. Het restaurant wordt niet meer door de familie gerund en heeft de status verhoogd. Het sanitair is prima maar niet goed op de drukte berekend.
We kwamen 1 dag voor Semana Santa aan ACSI tarief €28.- de dagen daarna €76.! per dag. Verder een fijne camping komen er al een jaar of 10, redelijke plaatsen goed sanitair en prima restaurant. Slecht kiezelstrand De honden die niet onder controle zijn, t’ja dat zijn de Spanjaarden, die gebruiken geen zakjes en laten de honden ook los lopen. Wij stonden naast een druk gezin met 2 honden los. Als je dat ergert, niet naar Spanje gaan. carel
we zijn verbaasd over het niveau en taalgebruik in deze reviews zoals “gelul” voetbal schreeuwers? Ook sneu als je extreme voorzieningen op campervakantie mist. Ook het vreselijke hondenverhaal klopt niet. We komen nu ca 15 jaar op deze camping en ja, jammer dat het zo populair is en daardoor druk, vooral Duitsers met grote kostbare camper’s Maar nergens liggen hondenuitwerpselen en er worden zakjes gebruikt om het op te ruimen. Carel
Wij komen hier sinds 2007, na ca 2018 is de doorgaans prettige sfeer gewijzigd. Ook de voortreffelijke lamsbout werd niet meer in de kleioven bereid. De zoon liet helaas blijken geen zin te hebben in de camping. Zover bekend ons bekend , werd bij ons bezoek in 2022 geprobeerd de camping te verkopen. Het zou jammer zijn als deze prima tussenstop (zij het met zeer basic sanitair en deels krappe plekken) stopt. Met groet Carel Blazer Lelystad
Sitecode: 11920
We waren hier eerder, nu van 30/4-7/5, onderweg gereserveerd daar het (gelukkig)geen grote camping is. Vriendelijke ontvangst. Fraai aangelegd met voldoende privacy op de staanplaatsen. De omgeving is niet spannend maar voldoende natuur om van te genieten. Op het terras kun je gezellig eten. De “keuken” heeft beperkte keuze is, ok. Zelf wel voorraad meenemen. Sanitair is prima, niet zeuren, we camperen nu 15 jaar, weten wat goed en onfris is.
Als camperpark perfect, prima lux sanitair , regelmatig schoongemaakt. Mooi zwembad. Klein redelijk restaurant, brood ‘s 3 x over de kop, maar Spar en verder weg grote Mas-0Mas met fiets of motor goed bereikbaar. Diverse plaatsen, formaat is prijsbepalend, Omgeving afgesloten plantages , verder Duffe urbanisatie, waar ook de toegang tot het starnd is op ca 1 km. Kortweg: uitmunted verblijf op camperplaats. Omgeving niet interessant. Carel
We waren hierv 10m jaar terug ook geweest er bleek nietv veel veranderd. Vriendelijke ontvangst en ruime keuze in plaatsen. Geen lux sanitair maar voldoende. Helaas was onze conditie een stuk slechter, m.n. de knie van Joke moet “vervangen” worden. Daar het een knap steile terassencamping is , bleek ook dat te zwaar en zijn we zonder te gaan wandelen in de fraaie omgeving weer na een weekje vertrokken. Carel

Als doorreis camping uitstekend. Na 30/10 geen Acsi tarief meer. Ruime plaatsen , via verharde toerit+ 10 Amp en een uitmuntend, verwarmd sanitair blok mét papier én wc bril ad. € 27.60. Ja relatief hogere prijs maar dit eerder met de eigenaar besproken, absoluut nodig ivm hogere kosten. Druk is het om deze tijd absoluut niet.
we komen hier regelmatig als doorreiscamping. met de nieuwe eigenaren is het sanitair enorm opgeknapt. Altijd vriendelijk geholpen, én als je moet wachten, zeer mooie wandelomgeving, Zeer prettig is de prima Marché waar je uitgebreid cq heerlijk kunt provianderen en goedkoop tanken.
We zijn hier 2 x eerder geweest. Mooi ingerichte camping op verschillende niveaus. Waren er nu na forse regenbuien 20/10-18. Plaatsen met zware zachte kleigrond, met camper voorzichtig. In vakantie najaar, populair met NL kinderen die ongelofelijk veel en hard gillen. Was reden voor Franse buren om te vertrekken. NL gewoonte om geen wc papier te verstrekken. Wifi te zwak. Terrasje nu met piza.
Zijn hier regelmatig, blij dat ze de brand overleefd hebben, zeer prettige locatie als je van natuur en vrij te kiezen plaatsen houdt. Ja het sanitair is eenvoudig , matig verwarmd maar o.k Als je een luxe resort met rijtjes vaste plekken, zwembad met glijbaan, of gratis, kale camper parkeerplekken gewend ben je hier waarschijnlijk niet tevreden. Carel
Als Camperplaats absoluut een prima locatie. Als je de voorkeur hebt pal op elkaar geparkeerd te staan is er te zeuren. Nu in oktober zeer rustig, mooi zicht op stuwmeer. Ja er is maar één wc en douche, simpel maar het is wél een camperplaats! Met zwembad en ca 20 st. 10 Amp. aansluitingen, o ja en een schoon goed zwembadje. We kennen campings waar het slechter is voor het dubbele bedrag. Carel
Sitecode: 19408
Alle positieve ervaringen zijn juist. We zijn hier met de camper sinds 2007 regelmatig geweest. In 2016 2 x. Helaas----Albertje en Herman willen dezelfde vrijheid ervaren die hun bezoekers hebben en verkopen de fraaie , in perfecte staat zijnde camping en die is gesloten per 01-08-2017, jammer, maar ze hebben gelijk. Wie koopt en gaat door?
We hebben hier bijna 9 jaar in het voor-of naseizoen met de camper met veel plezier gestaan. Echter, sinds de samenvoeging met Yahoo e.d en de grote uitbreiding met huisjes is het een druk vakantiepark geworden met overvol zwembad en vaak zeer rumoerige camping gasten. De faciliteiten zijn o.k het personeel ook,zij het soms oververmoeid. Jammer,maar zo werkt massa toerisme.
We komen hier vaak als laatste of eerste stop na Frankrijk met een camper De kwaliteit is helaas duidelijk minder geworden. Oud en matig sanitair , doorgaans goed bezet, dicht op elkaar, dus een drukke camping (veel overwinteraars) met goede supermarkt en stadje met wat winkeltjes. Bezoek van half oktober tot ca. 1/2 november af te raden in verband met hevige herrie door snoeien met motorzagen.
We komen met de camper regelmatig voor korte tijd, een grote plaats kost in laagseizoen €23- met eigen water toe en afvoer. Redelijke winkel bij camping/ camperplaats 3 restaurants. Prachtig strand. Bij regen modderwegen Sanitair van matig tot uitstekend , bij de duurdere plaatsen. Wifi extreem duur. Camperplaatsen ver van het sanitair
Eind september 2016, 4 nachten met camper >7 mt. en motor. Zeer vriendelijke en deskundige receptie de dames goed Engels sprekend. Plaatsen variabel, even zoeken ivm bomen en helling, blokken nodig. Electra 10Amp. Restaurant goed met mooi uitzicht, dagschotel € 9. Sanitair uitstekend. Fraai natuurpark op ca 17 km. Mooie stad idem, wij waren er met ca 32*C, activiteit alleen tot ca. 12 uur leuk.
We komen hier met een camper sinds 2007 op de rit naar Portugal, de camping is (nog niet) strak georganiseerd. Ontvangst is vriendelijk, geduld nodig. De plaatsen langer dan ca. 7 meter wat beperkt. Als er een georganiseerd gezelschap is is het te druk, rumoerig en onvoldoende (wel goed)sanitair. Het restaurant heeft voldoende keuze. Busverbinding naar Salamanca is vanuit de camping Regio beter.
We waren er 13 05-2016 bij slecht weer, receptie vriendelijk, wees ons op de ongeschikte plaatsen. Rest was drassig en modder. Plaatsen zijn niet afgebakend bij drukte is het een camper parkeerplek met wagens op een halve meter van elkaar. Sanitair schoon maar verwaarloosd. €19.- niet waard wel dicht op stad.
We zijn vaak op deze camping gestopt op de route naar Portugal vanwege de korte afstand tot Parijs. In het vroege voor- en najaar is brood bestellen niet mogelijk. Restaurant gesloten, geen marche in de omgeving, wel voordelige pomp. Elektra 10 amp. Sanitair zeer matig bij regen, met zware camper niet op gras gaan staan.