@carpediem1971
Uitstekende broodjesbezorgservice en vriendelijk, prettig contact bij het inchecken. Voorzieningen: Topscore (1A) voor de goed onderhouden, moderne sanitaire voorzieningen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor de staanplaats en de voorzieningen. Locatie & Recreatie: Idyllisch gelegen direct aan het meer van Ida en het perfecte startpunt voor uitgebreide fietstochten over het goed ontwikkelde, vlakke netwerk van fietspaden in de regio.
Een prachtige plek die alles te bieden heeft.
Geweldige plek! We komen graag terug.

⭐⭐⭐⭐⭐ Weer een fantastisch verblijf! We zijn hier al meerdere keren geweest en het is altijd geweldig. De staanplaatsen zijn aangenaam ruim en de sanitaire voorzieningen zijn absoluut top en brandschoon. Een groot pluspunt is de locatie: je bent zo in het centrum. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en de prijs-kwaliteitverhouding is gewoonweg uitstekend. We komen zeker terug! 🏕️👍
Een zeer schone en goed onderhouden camping. De sanitaire voorzieningen bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Geweldig, we komen graag terug.
We verbleven van 17 tot en met 19 mei op kampeerplek nummer 16. Alles was goed georganiseerd en de prijzen waren zeer redelijk. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon. Ook de systemen voor afvalwaterverwerking en chemische toiletten waren uitstekend. We zouden graag terugkomen.
⭐⭐⭐⭐⭐ Een absolute oase van rust midden in de natuur! We hebben hier een fantastisch weekend doorgebracht. De camping is prachtig gelegen op het platteland en biedt heerlijke rust. De staanplaatsen zijn zeer ruim, wat zorgt voor veel privacy. De eigenaren zijn ontzettend gastvrij en typisch Nederlands in hun relaxte houding. Elektriciteit, water en afvalverwerking werkten allemaal perfect. De omgeving is ideaal voor fietstochten.
We verbleven er tijdens Pasen met twee caravans en een camper. Alles was geweldig en de prijs is goed. Het is een camping, geen camperplaats, dus de prijs is heel redelijk. De sanitaire voorzieningen en alles was erg schoon. Vriendelijke eigenaren.
Geweldige camping. We verbleven er twee nachten en betaalden in totaal acht euro per nacht, inclusief elektriciteit. We komen zeker terug.
Een geweldige plek. Supergoedkoop, altijd een vriendelijk welkom van de havenmeester.
Erg fijne plek. Erg fijn contact. Ik kom graag terug.
Erg fijne plek. Heel rustig. Ruime plaatsen en vriendelijk personeel. We komen graag terug.
Erg fijne plek. De toiletten en douches zijn geweldig.
6 euro voor stroom was een fluitje van een cent. Toen viel de stroom uit tijdens de regen. Heel fijn contact. De douches waren koud. 34 euro per nacht was erg duur. Jammer.