@carpediem1971
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Prachtige, goed onderhouden camping met schone sanitaire voorzieningen. Ruime staanplaatsen, een geweldige eigenaar en dat alles voor een redelijke prijs. We komen graag terug!
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Alles wat je nodig hebt. Geweldige plek. Gemakkelijk inchecken.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een erg leuke plek. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Ons kleinkind heeft zich prima vermaakt in de kinderboerderij en op de speeltuin. We komen zeker terug.
Prachtige plek. Alles was perfect.
Alles in orde.
Juli 2026
We zijn weer vertrokken, €43. Een nacht in een camper (8m) is momenteel niet bepaald voordelig: €13 per persoon, €9 plus elektriciteit, plus een hond. Jammer.
Omdat er in de app niets stond over een verbod op honden, zijn we er zoals gewoonlijk naartoe gereden. Na het invullen van het formulier en een lang gesprek kwam eindelijk de vraag: "Heeft u een hond?" We hebben een hond en werden verzocht te vertrekken.
Sitecode: 19130
Een prachtige plek. Heel vriendelijke mensen die voor alles zorgen, van elektriciteit tot al het andere. We zaten pal aan het water – een heerlijke plek. De prijs is uitstekend en de Oost-Friezen komen zeker terug.
⭐ 5/5 sterren – Absoluut topcamping met een compleet all-inclusive pakket! We hebben hier drie heerlijke nachten doorgebracht en waren dolenthousiast. De camping is ongelooflijk betaalbaar: voor in totaal €75 (€25 per nacht) was werkelijk alles inbegrepen – elektriciteit, douches, toiletten en zelfs schoonmaak! De sanitaire voorzieningen waren altijd brandschoon. Hartelijk dank ook aan de zeer vriendelijke campingbeheerder die alles perfect regelde.