@casabakker
- 2020
Gistermiddag neergestreken op deze heerlijke plek , prima verzorgt en alles wat je nodig hebt. Heel enthousiast ontvangen werden we begeleid naar onze plaats. Mooie fiets en wandel omgeving en het dorpje binnen bereik waar we boven gemiddeld lekker gegeten hebben bij de brasserie van "Jan" Kortom wij vinden deze plek een dikke aanrader. De Bakkertjes onTour.
We zijn hier op weg vanuit Spanje 1 dag verbleven en is prima camping heel goed verzorgd en schoon. Dit alles wordt bijgehouden door kleine groep mensen die er werkelijk alles aan doen om het ons naar de zin te maken. Als ik de commentaren lees van sommige gasten kan ik me daar niet helemaal in vinden. Vind jammer dat de eigenaar hier op een onhandige manier op reageert dat kan hij beter niet doen. Wij zeggen tot ziens.
Kwamen onverwachts en mochten na een vriendelijk ontvangst twee nachten blijven. Prima kneuterige camping sanitair resent vervangen. Schattig klein zwembad op de fiets naar Kufstein goed te doen. Onze conclusie is drie weken zou te lang zijn maar voor een kort verblijf prima plek. " De Bakkertjes On tour"
Werkelijk een fantastisch gelegen en onderhouden plek. Super vriendelijk ontvangen en heerlijke gegeten in het hotel waar ze ook ontbijtservice hebben. Voor de kinderen is er genoeg te beleven een speeltuin een klimwand je kunt er ook mooi wandelen in het bos.

Prima camping sanitaire schoon eb voldoende. Hadden comfortplaats dus met luifel aan zee. Werkelijk een sprookje van een uitzicht. Zee goed bereikbaar en schoon. Personeel prima aardig en behulpzaam. Aanrader vinden wij.

Ontspannen sfeer camping indeling is gezellig. Sanitair werkelijk fantastisch, mooie rustige omgeving. Mooie fiets en wandeltochten nabij. Leuke "doe maar gewoon" camping. Gastheer maakt praatje met alles gasten en is behulpzaam werden ontvangen door evenzo gastvrije gastvrouw die ons verblijde met een mandje eieren door de " hippe kip" zelf gelegd. 🐓 Wij zeggen doen !!!
Prima plek centraal gelegen tussen oude marine gebouwen leuk om even rond te hangen en prima plaatsen. Vriendelijke mensen en prima prijs.
Werkelijk top camperplaats de nominatievan 2019 kan gewoon doorgezet worden naar 2020. Heerlijke mensen en fantastische voorzieningen. 2 dagen gestaan en wij zeggen tot ooit.......op zondag broodjes onder de ruitenwissers wie heeft dat. Complete fietsen verwen plaats met gereedschap onderdelen en de mogelijkheid je accu op te laden. Geen zin om te fietsen dan huur je tocb gewoon de auto.
Super leuke kleine camping met splinternieuw zwembad en sanitair, het oude bestaat ook nog en is prima onderhouden en schoon. Gastheer erg vriendelijk en meedenkend konden langer op camping blijven ipv 13.00 uur uitchecken. Erg leuke voor kinderen met een groot speelveld waar het gezellig druk was. Wel opletten waar je gaat staan er is een (oud) veld met heel veel vaste gasten en minder gezellig.
Fantastische camping met nieuw zwembad 2020 in gebruik genomen. Keurig sanitair en super schoon. Hele vriendelijke mensen en de plaatsen zijn leuk onder oude boomgaard beetje kris kras door elkaar. Keurige camper plaats voor water en afvalwater. Wij gaan zeker een keer terug !!!!
De plaats die we kregen maakte heel veel goed. We stonden pal aan het water. Mooi uitzicht en goede zwem mogelijkheden. Sanitair niet meer van deze tijd, maar als je zelfvoorzienend bent, prima camping. Voor ons 1 nacht genoeg.
Super vriendelijk ontvangen, hele leuke plek aan het water gekregen. Sanitair top, camping is knus, gezellig en zelfs de WiFi is goed. Kortom een aanrader !!!
Prima plek voor de prijs die gevraagd wordt. Uitzicht en camping plaatsen erg mooi en ja ach het sanitair is wat oudbollig maar je kunt er prima de dingen doen die je moet doen. Prijs kwaliteit prima in balans.