@cassadeex
- 2001
- Adria Twin SLX
- 2018
- Ander
Dicht bij de stad, prachtige omgeving. Zelfs buiten het seizoen is het er druk en erg gezellig. De serviceplek is slecht en kan verbeterd worden. Het is een gat voor zowel het grijze water als de wastafel. En collega's spoelen constant hun toilet door met de drinkwaterkraan. Manager! Zet daar een beschermkap neer!
De plek is mooi, maar de opzet is als een volledig uitgeruste camping. Mooi, maar we hebben het niet nodig. We bleven er vroeger een week, maar nu willen we die prijs niet meer betalen voor een overnachting. Zonde voor zo'n mooie plek.
Leuk hier. Misschien iets duurder, maar alles is inbegrepen. Ter informatie: u kunt de havenmeester ook betalen, niet alleen via de app!
De beschrijving van de prijzen is onjuist. Er is geen prijsniveau op basis van datum. De prijzen zijn: Camper 18 euro plus 2 euro toeristenbelasting voor twee personen plus 1 euro voor hond. En als de douches in de winter gesloten zijn, kost het 15 euro.
Nog steeds een mooie plek - maar getroffen door de overstroming in oktober. Er wordt gewerkt aan optimalisatie. Bijvoorbeeld met een verhoging van de basisprijs – nu 20 euro. Verder alles met chipkaart, elektriciteitszuil 0,80 euro/kW enz.
Tot nu toe oké. Eigenlijk een hele mooie omgeving en een plek die wij steeds weer bezoeken. Maar: Vooral het benedenplein heeft een intensieve renovatie nodig. Het modder- en merenlandschap na een regenbui is echt niet leuk! Had ik al gezegd dat een miljoen muggen momenteel geen ongelijk hebben... :)
Altijd leuk hier. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: elektriciteit, V/E beschikbaar. Een kleine opmerking voor het management: “Vloeroptimalisatie” op het parkeerterrein zou zinvol zijn. De modder na regen is echt niet fijn...

Geweldig plek Bij toeval meer gevonden - klein op een goed verzorgde weide, zeer rustig, zeer vriendelijke en betrokken beheer, zeer schoon sanitair, uiteindelijk alles wat je nodig hebt. Geniet drie dagen met de Womo. Met de beste aanbeveling...
Vriendelijk. Kost nu 28,50 EUR inclusief toeristenbelasting. Op een gegeven moment leren de organisatoren ook dat je geen flessencontainer in het midden van het plein moet neerzetten :)
Er zijn twee plaatsen, de meest beschreven hier is die aan de linkerkant van het restaurant. 5-6 plaatsen op trottoir, direct aan de Rijn. Aan de rechterkant is een alternatief gebied met 10-15 plaatsen, gescheiden van het water door struiken. Er is water, elektriciteit mW alleen in de eerste plaats. Het restaurant is nu geopend. Geen verwijdering. De alternatieve plek is 's nachts hermetisch afgesloten - nee in, niet uit - dat vonden we niet leuk.
Nu 8 euro. Zeer mooie omgeving, genoeg ruimte voor de Womo, genoeg grasveld voor mensen en honden, genoeg muggen, V&E en elektriciteit in de avond. Als je een toilet nodig hebt, neem dan toch degene die je hebt mee; als je wilt zwemmen, spring dan in het meer naast de deur. Supermarkten op de fiets in 5-10 min., Bebra centrum ca. 15 min. Gewoon leuk hier.
Leuke plaats. Nu 15 euro. En indien mogelijk alleen benaderen op afspraak.
Dus wat we vandaag zagen is een grap. De Duitse coronabureaucratie heeft met volle kracht toegeslagen. We hebben nog nooit zoiets ingewikkelds gezien als dit. We zijn net weer weggereden. Er is een andere manier! Jammer, anders is het een leuke plek.

Leuke plaats. Dichter bij het water kun je niet komen (bij vloed). Vrij onrustig overdag in de zomermaanden, na 20.00 uur rust en veel ruimte. Geen service, wel is er aan- en afvoer in de stad erboven op het gemeentelijk plein. Anders fantastisch uitzicht en zandstrand. Satellietontvangst oké, honden zijn overdag niet toegestaan op het strand, 's avonds geen probleem.

Flensburg biedt deze vrije ruimte. En dat is genoeg. Dus dat zou ik willen, geen douche, geen toilet (de V / E is iets verder weg) - omdat ik dat niet nodig heb. Ik heb een camper en heb geen camping nodig. Niettemin blijf ik bij het water en bereik ik het stadscentrum in een paar minuten. Dat is wat ik ook wilde in andere gemeenten. Dat is waarom er sterren zijn ..
Supplement: De 2e parkeerplaats (naast de brandweerkazerne) bevindt zich tegenover nummer 57 (met elektriciteit en V / E). De gratis pendelbus rijdt niet in de wintermaanden.
Locatie direct aan de skilift. Stad niet noodzakelijk op loopafstand, maar degenen die graag zo'n toeristisch stadje willen, zullen de helling creëren. Maar nu - werkt niet. Strak is geen uitdrukking. En collega's die zich hier twee weken vestigen. Ik ga niet meer zo snel!