@cbeusekom
- 2018
Fijne rustige camperplek. we kwamen wat later aan, kosten ad € 14,- konden we gewoon in enveloppe doen en in een soort brievenbus doen. Leuk voor onze zoon: naast een park met sportfaciliteiten en voetbalveldje zodat hij nog even kon meedoen. Elektra en water tegen betaling aanwezig. Dichtbij voorzieningen. Aanrader.
Schitterende plek, dicht bij de A15 maar toch afgelegen en een heerlijk rustige plek. Je hoort alleen het geluid van krekels en vogels. Zeer vriendelijke ontvangst van eigenaar die ernaast woont. Stroom, water en wifi + digitale uitleg over camperplaats, omgeving en o.a. eetgelegenheden in de buurt. Wij stonden er maar een nacht, maar hopen zeker terug te komen. Aanrader!
Fijne rustige camping met grote en schaduwrijke plekken, zeer geschikt voor grotere campers. Vriendelijke eigenaren. Mooi zwembad, lastig dat je daar per persoon per dag voor moet bijbetalen. Strand ook vlakbij. Afwassen met koud water. Mogelijkheid om olijfolie van eigen olijfgaard te kopen. Kortom: een aanrader.
Schitterende plek, de rit er naar toe is ook mooi. Camperplekken zijn bijna allemaal direct aan de zee. Heerlijk slapen met zeegeluiden. Vriendelijke mensen. Sanitair redelijk. Zwemstrandje, mogelijkheid tot huren ligstoelen met parasol, huren sub ook mogelijk. Restaurant met ‘s morgens broodjes, lunch mogelijkheid en diner. vriendelijke bediening, eten lekker maar niet indrukwekkend. Al met al: al we weer in de buurt zijn komen we weer.

Kleine rustige camperplaats op een prachtige plek aan de Main. Heb er één nacht gestaan voor €3,- (stroom en water). op het bord stond dat de basisprijs €5,- is, maar hoe af te rekenen was onduidelijk.