@challenge71
- 2018
- Fiat Ducato Ducato
- Buscamper
vriendelijk te woord gestaan via videocamera, kregen de code om naar binnen te kunnen en mochten een plek uitzoeken. prima plek, wifi bij prijs in begrepen, goede voorzieningen qua sanitair, schoon, dorpje stelt niet zoveel voor. lekker rustig gestaan voor 2 nachtjes
wij stonden op een prachtig plekje, met uitzicht op de baai! sanitair heeft wat onderhoud nodig, maar wel schoon we wilden een E bike huren, maar was nog niet nagekeken, de eigenaresse heeft er met hulp van mijn handige man, er toch voor gezorgd dat het gelukt is. wel handig als je naar Crozon wil prima camping, waar ik zo weer naar toe zou gaan
prachtige terrassen camping, zee is lopend of op de fiets , 1 km verder zeer aardige eigenaresse, prima sanitair
Sitecode: 102055
veel te duur voor een sobere camping met simpel sanitair, zonder warm water, lijkt net een jeugdherberg. voor douche moet je nog apart 25Nok betalen. camping kost Nok 400 Schandalig voor de weinig voorzieningen die er zijn CamperContact, graag de info aanpassen, want die is totaal niet up to date!