@coenyvon
- Possl 2 Win
- 2007
- Buscamper
Sitecode: 91994
Prima camperplaats. Wij stonden op het grasveld naast de camperplekken. zonder stroom, maar wij vonden het fijner en ruimer. De vele honden bij de ingang zijn soms goed te horen. Wij en onze hond vonden het niet hinderlijk, maar wel iets om rekening mee te houden. Sanitair goed. Minpuntje contant betalen, niet kunnen pinnen.
een pareltje, mooie en goed verzorgde cp met alle benodigde basis voorzieningen. hier vandaan zijn de bossen dicht in de buurt en loop je met de hond makkelijk het bos in vanaf de cp. leuke omgeving om te fietsen of te wandelen, en zoals eerder gezegd, vriendelijke eigenaar, niets dan lof.
Fantastische plek. Leuk zo tussen de koeien, kalfjes, schapen en kippetjes. Vriendelijke ontvangst. Fijne wandelingen en fietsroutes vanaf de camperplek. Wij hebben genoten! 4 sterren omdat gebruik van de douche wel aan de erg dure kant is. Anders zeker 5 sterren.
Prima plek met mooi sanitair. Wij zijn te voet naar het planetarium in Franeker gelopen. Ong. 30 minuten lopen. Planetarium is een absolute aanrader. Voor mooie wandelingen met hond verder viel het voor ons tegen.
Erg leuke kleinschalige CP langs het water en fietspad. Vriendelijke eigenaar. Vanuit CP leuk fietsen of wandelen. Leeuwarden dichtbij. Geluid JSF goed hoorbaar en vliegtuigen komen soms laag over, maar wij vonden dit niet hinderlijk. Een absolute aanrader.
prima CP. We hebben hier 2 nachten gestaan. Wel jammer dat het riet zo hoog stond dat we hierdoor geen uitzicht hadden op het water. Vanaf CP rond Lauwersmeer gefietst.
Prima camperplek. Eind van de middag komt er een vriendelijke man langs voor betaling. Uitzicht over kanaal. Douches bij haventje zijn prima.
leuke plek met goede voorzieningen, groot minpunt is dat onze motortrailer niet bij de camper mocht staan, terwijl plekken ruim zijn. we moesten hier 5 euro per dag extra voor betalen om het karretje op de parkeerplaats te zetten, dit staat niet in het reglement en voelt als geldklopperij, en willekeur omdat campers met een dichte aanhanger hiervoor niet hoefde te betalen,voor motorrijders geen aanrader dus
2021
Fantastisch leuk plekje. Rustig en uitzicht over de Loire.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden