@cootje1000
topplekken inderdaad! enige minpuntje is dat betalen alleen maar met een master/creditcard kan, wij stonden al op een plek en wilde betalen maar dat gaat dus niet met een normale bankpas. nu leiden er meer wegen naar Rome dus dat is ook opgelost.
€ 39,- per nacht is een hoop geld maar daar staan wel super goede en nette voorzieningen tegenover. ieder zijn ding natuurlijk
prima plekken, voorzieningen liggen wat verder uit elkaar. Tip: navigeer niet op de route link want dan kom je 3 km verderop uit, gebruik Elbweg 3 C dan kom je er precies
super locatie, dus ook ik sluit me aan bij de vorige reacties. wij kwamen om 17.00 uur aan. we hebben eten besteld bij de goede man en dat werd om 19.00 uur gebracht, en het was heerlijk! koud biertje (halve liter) is ook verkrijgbaar voor € 1,-
die womorunner snap ik echt niet, plekken zijn zo groot dat er wel 2 campers kunnen staan en mooi afgebakend met bosjes, en ook nog eens aardig vlak! Electra en water is letterlijk binnen handbereik (op je eigen plek) toilet ledigen is ook gewoon mogelijk op het terrein.
Hele fijne ruime plekken en een super goed ontvangst door de Gerhard de eigenaar, supermarkten op 4 minuten lopen.
perfecte plekken, mooi uitzicht, nette toiletten/douche’s, super goede wifi! code’s voor toilet, douche en wifi staan op het bonnetje.
een top plekje (zeker als je zelfvoorzienend bent), het meest rechter plekje is ideaal want dan heb je een terrasje.