@corrie-smit
- 2012
- GIOTTILINE Anders Anders
de prijs is nu 7.00.per 24 uur
deze camperplaats is opgeheven alle borden weg .mag niet meer overnacht worden .geeard en corrie ..mei 2024
10-5-,2022 met de camper achter restaurant .heerlijk gegeten (verplicht)....zalmsalade..was super en n glas wijn die vond ik wat duur 6.00 een glas ..we kregen de wifi dus lekker bereikbaar .de plaats is eenvoudig ..maar dat geeft niet ..heerlijk gefietst .gerard en corrie
10 mei .,21. kwamen aan .gemeld ...restaurant ma en di dicht jammer .maar we staan lekker op de fiets .lidl dichtbij ..op de plaats boden ze aan toilet en douche gebruikmaken mag .douche 50 ct .super toch ..? gerard en corrie
we hebben hier 3 dagen gestaan .superplek ..voelden ons welkom bij beheerder zeer vriendelijk .kwam elke dag zn geld halen en praatje.liepen op de camping zag er netjes uit ..toiletten ect heel schoon .komen zeker terug .heerlijk gewandeld en gefietst ..dank .gerard en corrie .6 tm 9 april..
10 sep gestaan zelfs krantje mogen lenen .15 plaatsen lijkt me erg veel! .maar toch fij n overnachting gehad van 2 dagen kleinkind jarig dus mooi kunnen bezoeken .eekhoeve erg fijn om ook ff heentegaan .heerlijk gefietst.gerard en corrie
hier gestaan warm onthaal gelijk rondleiding in de kassen .heerlijk gefietst naar delft .en omliggende dorpen .goed te doen .heerlijk rustige plek ...lekker opjezelf en om tot rust te komen .tel .wel slecht bereikbaar .maar gaat meneer wat an doen .als je belt gaat ie op fax .gewoon paar keer proberen .anders op de gok aanrijden .wij zijn hier met plezier geweest
mooie cp .alles aanwezig .zelfs zwemmen .familie aardig en gastvrij .komen we zeker nog eens. boerenijs aan de overkant elke dag ff heen .4 dagen gestaan .veel gefietst
Sitecode: 19006
we kwamen aan en de eigenaar verwelkomde ons .wees de plek .eris stroom en water .toilet kun je legen .super .om de hoek snackbar .en nog n spar int dorp .heerlijke lokatie .en meteen al 45 km gefietst
Sitecode: 91993
superplaats .zeer vriendelijke eigenaren ..veel fiets mogelijkheden echte aanrader .water en stroom .we zijn verliefd geworden op groningen
.3juni .2020.wat een mooie lokatie ruim an grasveld .dichtbij winkels .we gaan zo fieten prachtig weer genieten
zeer rustige lokatie .smalle toevoers weg zeker als je grote auto s of trackers tegenkomt .de plaats op zich? kaal op n berg .mooi uitzicht .leuke huisjes om te zien .niks te koop .geen voorzieningen rust.
super hier .lekkere wandeling naar t dorp .lief leuk centrum .mooie plaats .geen voorzieningen .maar dat wisten we.blijven 2 dagen .heerlijk wat n rust.
14 sept,19.wat eeb heerlijke cp.zo dicht bij het centrum ..lidl aan de overkant ..heerlijk gewandeld .en gefietst .zondags gelegenheid om naar de kerk te gaan ..mss ooit n sanistation? we mochten wel naar toilet in de watergoor .maar wel eerst ff melden .wij komen zeker terug..
13.sept' 19. super plaats heerlijk wat n rust. mooi wandelen en natuurlijk fietsen. leuk dorp. heerlijk restaurant. fijn om daar ook naar toilet te mogen. top voor elkaar.
superplek .lekker ant water.prachtig stadje van alles te koop .lekker gegeten bij antalya ...blijkt voor water en toilet .moet je .evt op de fiets of camper naar de zeppelinstraat ..staat op t bord ant begin van de cp .gerard en corrie .27-07 -19
superplaats .alleen de coordinaten deden bij ons raar we kwamen midden in t centrum voetgangerszone, behulpzame meneer zei hoe we moesten rijden. Om het centrum heen 500 m lopen ben je midden in oud centrum, prachtig parkeerplaats syd.gerard en corrie. 24-07-19
balen .paal int midde .kom je er an .omdraaien enige mogelijkheid ..dicht dus.gerard en corrie 23-07-2019
n parkeerplaats erg netjes .staan ook gelijk goed recht .winkels dichtbij idd universiteit voorbij lopen dan zie je de winkels al .tevreden met t plekkie .gaan straks s ff wandelen .ik wil de domkerk zien .is 1 km wandelen .gerard en corrie 22-07-19
wel mooie plaats .water .wc .2 schuilhutten .bq .maar met wind is t winderig e hoek ...je stapt zo t water in ..met zon superplek
parkeerplaats veel picknikbanken ..de brug te zien vanaf uitzichtpunt, je kan er via looppad ook heen lopen door het tunneltje, in de tunnel schijnen de lichten als regenboog.
wat een geweldige plaats. idd restaurant met zitjes aan waterval. Mooie looproutes. overal die waterval..de aankleding van stenen .monumentjes .berggebied .we hadden veel indrukken . onderweg langs de paden gedichten .gerard en corrie .8-7-19
mooi uitzicht op kerk op een heuvel in het groen.goed toeven in het zonnetje. grard en corre.5 juni.19
super voor elkaar .llekker alles ververst ..boodschappen geddan .kunnen weer verxer.top !!
leuk centrum, er staat dat het van 8.00 tot 22.00 open is maar toen wij er waren 28 juni ging het centrum om 20.00 dicht. gerard en corrie 28-0619
prachtige plek .winderig maar als je de camper goed zet zit je heerlijk .ik zat in mn hemdje .lachen buren overkant met dikke jas en muts op. net waar je gaat staan. warm koud water .wc legen .
simpele plek .maar heerlijk aan het water .wc legen .en wc en water ..coop supermarkt is wifi .alleen douchen gaat niet zonder truckerspas van shel gerard en corrie 15 -06-2019
simpele plaats aan t water bij supermarkt .alles en nog wat .stonden in de zon gerard en corrie 14-06-2019
Sitecode: 20614
parkeerplaats ziet er netjes uit. wc was schoon ook wc legen .en invalide wc .plantsoenwerkers waren bezig netjes te maken .er stond ook een grote prullebak .kijken op t water .picknickbanken .gerard en corrie .11-06-2019
redelijke .plaats winkels zijn jammergenoeg dichtt 2e pinksterdag .er is ook n grilrestaurant .tankstation waar je naar wc kan .en ook eten .bij supermarkt gratis wifi.t is jammer dat de plaats niet is aangekleed je staat op n kaal parkeerterrein van n oud tankstation.gerard en corrie 10 -6-2019
coordinaten kloppen niet .je moet 400 m terug daar is de ingang .dan 400m rijden plek int bos wel hoger ligt de weg niet storend .200 m lopen en je ziet de hangbrug met het kolkende water eronderdoor machtig! er is daar n toilet en hout en bq .alles te gebruiken en n prachtig bos in telopen met routes
bij benzine station en een winkelcentrum, goed voor een overnachting. 11-6 -1990 gerard en corrie
wij hebben er 2 dagen gestaan .s morgens voor 10 uur kan je plekken uitzoeken dan is restaurant nog niet open .wij hebben er genoten .gefietst boswandelijng ..gedineert .super heerlijk fijne bediening gaan er zeker nog s terug .van 10 tot 23 uur kan je naar toilet
14 nov.we rijden net weg van deze superplek.wat een luxe voor weing geld .prachtig om te wandelen .t zwembad toch nog gebruik van gemaakt.supergezelige beheerders met hond kees .we kwamen aan en gelijk koffie.aanrader!!gerard en corrie
mooi park .t.o een bakker heerlijk brood en lekkers .water tappunt bij afvalcontainers .we zagen dat een nederlander met jerrycan liep .dus wij erachteran en jawel water .super toch goed kijken bij containers
mooie cp ..wel klimmen t stadje in kasteel beklommen was dicht maar prachtig uitzicht .ook de grotwoningen appart om te zien.cp vuilwater wc .legen water tappen .super .alleen overal ook in stadje hondepoep.jammer .t is allemaal erg mooi om te zien .maar dat schijten van honden overal is n smetje
redelijke cp.vuilnis bakken schuin aan de overkant vd weg ..vuilwater en wc legen keurig .water tappunt ook .prachtig langs kuuroord gelopen mooi aangelegd rust .dichtbij sportvelden . stadje redelijk.
eenvoudig ...water stroom. douchen .wc legen.en vuil water evt was draaien .heerlijk gegeten in t eenvoudige restaurant.. gelopen naar dorp .veel straatjes .kleine strandjes om te zwemmen ..voor ons alles genoeg .eenvoud siert de mens
Superplek, prachtig om te fietsen. Op ong 750mtr is een dag strand, ziet er keurig uit. Het stadje is erg leuk om te zien,veel rust,3 camperplaatsen,veel horeca. Wij hebben super gegeten bij het pannenkoekenrestaurant met een plaatselijke wijn super; zoveel soorten pannenkoeken. Top locatie, geen voorzieningen. Van 9.00 tm 18.00 uur 2.50 parkeergeld.
prima plek wc legen stroom .water pakken komt wel bij de 5.euro maar keurige plek.wij waren er 2 juli 2018.gerard corrie.
Een heel fijne rustige camperplaats met klein winkeltje. BBQ te leen, broodbakmachine en oven. Super genoten. Cassettetoilet legen. Een douche buiten op zonne-energie. Kortom mooi fijn natuurlijk!
wij staan hier al voor t derde jaar als we terug gaan naar Nederland. Zwemmen douchen toilet legen.
Best mooie plek, ook mooi om er te fietsen. Dorpje valt niet veel te beleven. Dichtbij voetbalveld en sporthal. Sani paal en stroom, beiden a 1euro. Goeie tussenstop.
Wij waren er begin oktober 2014. Mooie plek douchen 1euro, verder goeie voorzieningen. Je kunt er goed fietsen
Wij waren hier begin oktober2014. Idd stille plaats geen voorzieningen. De wandeling rond stuwmeer is niet zomaar ff wat vooral als het geregend heeft is het best gevaarlijk ivm. de boomstronken die bovenwaarts groeien spiegelglad.
Mooi op het hoogste van punt België. We waren er half oktober 2014. Bij mooi weer genoeg wandelgelegenheid. Het restaurant kun je heel goed eten.
Sitecode: 19244
Is niet meer gratis overdag. In oktober is Plopsa alleen in het weekend open. Was wat saai, alleen de waterval best indrukwekkend maar om deze tijd meer voor een tussenstop
Mooie locatie, we hebben er met veel plezier gestaan, stroom, water, toiletten en douches heel schoon. Restaurant prima gegeten met uitzicht op 't water, de oeverlanden, natuurgebied op loopafstand. Plaats achteraan de jachthaven.