• Camperlocaties

• tiktok

Partner van

@dappi57

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een erg fijne camping. Alle plaatsen zijn verdeeld in percelen. 's Ochtends worden er broodjes bezorgd. Het is een prima startpunt om het schiereiland per fiets te verkennen. Zoek je rust en ruimte? Dan is dit de plek voor jou. Helaas komen we hier niet meer terug, want er is geen mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Er is ook geen wifi. Als je geen van beide nodig hebt, is dit de perfecte plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Geweldige parkeerplaats, alles is op loopafstand. Bakker, restaurant en winkelen. Zeer rustig 's nachts. U kunt heerlijk wandelen met uw hond in het aangrenzende park. Je moet alleen zelfvoorzienend zijn want er is geen elektriciteit, water of afvalverwerking.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Uitstekend veld. Het sanitairgebouw is nieuw en in een 1a. Voorwaarde. Broodjesservice ter plaatse. Het ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum. Een bushalte is niet ver van de ingang. In het naastgelegen park kun je heerlijk wandelen met de hond. Elk moment

Sitecode: 19281

Grote plaats. We hadden een comfortplaats die erg glooiend was. Comfort??? WiFi is gratis omdat het meer was dan we nodig hadden. De menukaart van het restaurant, laten we het maar heel overzichtelijk noemen. De Hennesee en omgeving zijn geweldig. Ik zou niet meer naar de camping gaan vanwege de slechte prijs/prestatie verhouding, maar de eigen stacaravan parkeerplaats van de camping is aan te raden

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Geweldige camping. Man die dicht bij elkaar staat. Het sanitair is in topconditie. De eigenaren zorgen liefdevol voor de hele plaats. Ook de broodjesservice is goed. Lopen naar Rothenburg is een flinke klim. In juni waren 2 lokale restaurants open. Winkels alleen in Rothenburg. Een geweldige biertuin ligt op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

We zaten direct aan de Moezel. De straat er tegenover is erg gehorig. Ik kan het restaurant niet aanbevelen omdat er hier alleen gemaksproducten zijn. We hadden een stokbrood dat in het midden nog bevroren was. De sanitaire voorzieningen waren schoon maar verouderd. Er zijn geen restaurants of winkels in Erden. De fietspaden daarentegen zijn geweldig. De volgende keer gaan we naar de WoMo Platz in de naburige stad Lösnich. Het is goedkoper en mooier.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Leuke camping. Je kunt je eigen plek kiezen. De sanitaire voorzieningen zijn up-to-date en schoon. Op de camping is een strandbar en een restaurant. Ideaal wanneer u van de veerboot komt of rijdt. Laat in- of uitchecken is geen probleem. Een leuke strandbar is op loopafstand. Lastig voor dierenliefhebbers omdat er zoveel adopteerbare honden en katten rondlopen. Doe geen moeite, maar gaat naar het hart

Sitecode: 41990

Zeer mooie camping. Super goed onderhouden, sanitair gebouw modern en zeer schoon. Helaas geen infrastructuur op loopafstand. Een restaurant op de naburige camping. Bij de receptie kunt u eten bestellen. De bezorgservice brengt het eten rechtstreeks naar de stoel. Mooi strand met parasols. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Het enige nadeel is geen echte uitlaatklep voor onze hond. We zullen terugkomen. Bedankt

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We verbleven hier een nacht op weg naar Griekenland. We waren verrast door de professionele uitrusting van de plaats. Het wordt er niet beter op. Alles zeer goed onderhouden. Zeer aardige eigenaar, spreekt zeer goed Duits. 20 € voor de nacht absoluut gerechtvaardigd. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wij waren er in mei 2022 en waren geschokt over hoe de camping in slechts 5 jaar was vervallen. Geen winkels, geen taverne, vuile plek, opgedroogde vegetatie, toiletten en wasruimtes worden maar één keer per dag nat geveegd, geen schoonmaak van toiletten en wastafels en op zaterdag en zondag worden ze helemaal niet schoongemaakt. Stoelen op de eerste rij kosten €50, de rest €20 in het voorseizoen. Niet aan te bevelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We verbleven hier een nacht op doorreis. Een hele fijne camperplaats voor maximaal 4 campers. De mens staat in een prachtige binnenplaats met maximale rust. Direct tegenover is een prachtige herberg met heerlijk eten tegen redelijke prijzen. We zullen hier zeker weer verblijven als we weer in de buurt zijn en misschien een paar dagen blijven. Bedankt voor de mooie opname. 🐥🐝